Hvordan til at Remodel et dyrt køkken på et Budget

February 15

Du har en lav til medium Køkken remodeling budget men du har stor smag. Hvor går du på kompromis?

Instruktioner

•Find en entreprenør gennem anbefalinger. Tjekke hans historie med Better Business Bureau. Hvis du har de færdigheder & muskel magt til at gøre det selv, endnu bedre.

Få alle nødvendige godkendelser godt forud for job, så du ikke vil være bundet op senere. Du kan gå til township kontorer dig selv og gøre det uden at involvere kontrahenten, eller du kan bare lade ham gøre det. Økonomisk vil ikke det gøre meget af en forskel, hvis du allerede har forhandlet sig frem til et gebyr.

Bruge honorar-basis for din kontrakt med entreprenøren. Beslutte på dette gebyr, sætte det skriftligt, og omfatter en dato. Omfatte ikke omkostninger til materialer i din kontrakt. Hvis du gør det, han vil puste prisen og du vil ikke have nogen idé om, hvad du betaler for. Dette kan være dit ansvar og det betyder, at køre rundt til en levering hus til at betale, men det er okay, i det mindste du ved, du betaler den rigtige pris.

Omfatte absolut alt, hvad du kan tænke på i kontrakten. Spørg efter eksempler på afsluttede kontrakter fra venner, der har gjort dette, så du kan få ideer af hvad der skal medregnes i kontrakten.

Husk at kræve garanti for fabrikationsfejl i tilfælde af et kabinet falder ud af væggen i 6 måneder (Nej, det ikke ske for mig, takke Gud-- men det kunne).

•Når du kender dit budget og de omkostninger, du har aftalt med entreprenøren, du ved hvor meget du har at købe kabinetter, lofter, gulve, apparater, bordplader, inventar mv. Hvad er mere vigtigt for dig? Tror du en fancy gård vask er vigtigt? Eller ville du foretrække at sætte dine penge i brugerdefinerede kabinetter?

•Find et sted i dit hus, hvor du kan sætte en ad hoc-tekøkken, så du ikke helt mister dit sind under remodel. Hvis du deler hus med nogen, være parat til at lytte til en masse klager. Prøv at finde restauranter i området, som er virkelig billigt, så du kan i det mindste have en form for mad i løbet af måneder, som det vil tage for at fuldføre jobbet. Dette kan være tid til at lære at elsker rå mad. Det er godt for dig alligevel.

•Jeg ikke forstå eller virkelig værdsætte brugerdefinerede kabinetter. Jeg forstår apparater. Jeg faldt kærlighed med denne franske udvalg og det koster om så meget som en ulv eller Viking range, som er øverste ende, men ikke royalty øvre ende. Stadig, hvis jeg ønskede at man, jeg var nødt til at kompromittere et andet sted.

Så jeg lykkeligt købte lager skabene fra den lokale isenkræmmer og gider ikke med overskabe overhovedet. Min gryde rack er en metal blikkenslagers pibe, der koster omkring $5. Jeg havde builder udbudt disse enkle åbne hylder, som jeg malede.

•Because køkkenet er små og ikke er åbne for resten af huset, et normalt køleskab ville have skåret plads, så jeg var nødt til at få 27 tommer dyb køleskab og jeg gik med en frost, og glasdør. Dette gør køkkenet synes større. Jeg svedte virkelig at man, fordi frost er så dyrt.

Men samlet set dette sætte mit samlede apparat budget (herunder opvaskemaskinen og helt unødvendig puljen fyldstof, som faktisk sidder ca 2 ft fra køkkenvasken) i den netop under $18,000 rækkevidde. Det lyder som en masse penge... og derfor kompromiserne.

•Companies, der sælger marmor og granit counter tops normalt har bordplader, der har været brugerdefinerede bestilt og derefter afvist, så de skal sælge dem billigt.

Hvis du drømmer om træ bordplader, disse kan være meget billig og du kan få kreative om dem. Jeg har set en smuk køkkenet counter fremstillet af hårdttræ gulvbelægning materiale f.eks.

Tips & advarsler

  • Respekt dit hus stil. Mit hus er et viktoriansk hus.
  • Spar penge ved at holde apparatet og arkitektonisk fodaftryk. Jeg har ikke flytte VVS eller vægge.
  • Vær opmærksom på isolering, når rippe ting ud. Når de er dækket, kan du se ikke noget, og det vil være for sent.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com