Hvordan til at Remodel et hvidt badeværelse

January 24

Hvide badeværelser skabe en illusion af et større værelse og udstråler luksus. Remodeling din hvide badeværelse kræver ikke du at fjerne og installere dit badekar, håndvask eller forfængelighed. Rustfrit stål hardware og beige og grønne farver arbejde samt accent farver i et hvidt badeværelse. Accent farver i et hvidt badeværelse bør være begrænset, da den vigtigste farve af badeværelset er hvide. Når remodeling din hvide badeværelse, medregne farven på dit badeværelse møbler, som det skal være hvide så godt.

Instruktioner

•Paint badeværelset vægge med en frisk lag hvid maling. Omhyggeligt hæld maling i din maling bakke og forsigtigt rulle din maling roller i skuffen. Placer paint roller på væggene og rul det op og ned for at male væggene. Et frisk lag hvid maling skaber straks en frisk udseende i et hvidt badeværelse. Hvis nogen kantning behov rørt op, brug pensel til at skære i paint omkring loft, inventar eller gulve.

•Paint i bunden af din forfængelighed hvid med din interiør hvid maling, maling rulle og maling bakke.

•Tag kabinet drejeknapper og skuffen trækker i din hvide badeværelse. Placer din skruetrækker på indersiden af kabinettet eller skuffe, og fjern skruen holder knappen eller trække på plads ved at skrue det. Installere rustfrit stål kabinet drejeknapper og skuffen trækker. Rustfrit stål hardware fungerer godt i hvide badeværelser.

•Udskift din hvide brusebad gardin med en ny hvid badeforhæng. Vælg en hvid badeforhæng i en anden stil end det, du i øjeblikket har - for eksempel, hvis du har et almindeligt brusebad gardin, Vælg en blonder badeforhæng til at tilføje et elegant udseende til din hvide badeværelse.

•Display hvide dekorative håndklæder på en rustfri stål håndklæde advokatstanden i din hvide badeværelse. Visning af dekorative håndklæder tilføjer et dekorativt indslag til badeværelset og forbedrer udseendet af badeværelset vægge.

Hæng stejle hvide gardiner i badeværelset som dit vindue behandling. Stejle hvide gardiner fungerer godt i et hvidt badeværelse, som de ikke opretter en tung look på vinduerne.

•Sæt hvid tilbehør på badeværelse forfængelighed at holde dit badeværelse poster. Hvid tilbehør omfatter en Tandbørsteholder, en sæbeskål eller dispenser og et væv indehaveren.

•Paint alle badeværelse opbevaringsmøbler hvide med din interiør maling og maling rulle eller pensel. Badeværelse opbevaringsmøbler kan omfatte en over-the-toilet hylde og opbevaringsskabe.

•Tilføj en antydning af farve ved at placere en vidjekurv i badeværelset med foldede, rene hvide håndklæder. Placer et gulv anlæg ved siden af kurven. Gulvet planter er høje planter designet til at sidde på gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com