Hvordan til at Remodel et lille L-formet køkken

November 1

Hvordan til at Remodel et lille L-formet køkken

Mange huse og lejligheder har et køkken, der passer til langs to vægge. For at skabe en større køkken, du har brug at forestille sig hvordan at bruge centrale gulvplads i et rum eller en anden væg område. Du skal designe et nyt område omkring både apparater og top bordplads. Ekstra kabinetter til opbevaring altid kan installeres i nærliggende områder ud i køkkenet. Men køkkenet selv bør arbejde godt for madlavning.

Instruktioner

•Søge for ekstra plads, du kan bruge. Udvid bordplads til at fortsætte langs den ene væg. Låne et par fødder af gulvplads fra et tilstødende rum, hvis muligt. Udelade mellemrum fra en kosten skab, ryg veranda eller nedenunder en trappe. Opbygge en ø i midten af L-form, hvis du har plads nok gå på bymuren.

•Installer gulv-til-loft køkkenskabe på en af væggene danne L-form; Du kan have at gøre væk med bordplads til at opnå dette. Sat i en ø enhed for bordplads til tilberedning af mad. Købe dyb frysere, der giver mulighed for lagring af masser af fødeemner.

Forpakket eller opbygge en ø, der vil holde gryder og pander nedenunder. Design øen mindst 3 fødder af 5 fødder, hvis du har plads. Installere tre dybe skuffer i island for at placere skillets, gryder og bakeware. Stige ø plads ved at bygge fold-down bordplader, som rejser op til at skabe mere plads. Brug heavy-duty metal hængsler på afsnittene, som kan foldes ned.

•Refinish eksisterende kabinetter i en lysere farve for at gøre køkkenet synes større. Lade noget af din frysere i lakeret træ eller træ materiale til en dejlig kontrast. Male køkken øen for at matche malede kabinetter. Hvis skabslåger er beskadiget, skal du fjerne dørene og erstatte dem med nye døre.

•Installer ny belysning, forsænket belysning eller spore belysning i dit køkken. Vælg belysning, der bringer fokus til den nye ø-kvarteret. Hold belysning turneringsplaner eller spor belysning i underspillet side, så belysning ikke overbelaster din lille køkken.

•Redo køkkengulvet til at tilføje en ny, ren følelse. Vælg ny vinylgulve i hvid med en lille mængde af accent farve for at gøre køkkenet synes større. Bruge sidesten vinyl til linje gamle skabene under vasken for nem rengøring. Bruge vinyl til line gamle skuffer eller gamle kabinet hylder samt.

Tips & advarsler

  • Hvis køkkenet er for lille til at tilføje opbevaringsskabe, installere kabinetter i en nærliggende vaskerum eller gangen til at opbevare madlavning eller dagligvarer. Ikke overcrowd den lille køkken med tilføjelser. En overfyldt køkken vil faktisk forringer dit hjems værdi.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com