Hvordan til at Remodel et soveværelse med en indisk tema

May 17

Hvordan til at Remodel et soveværelse med en indisk tema

Hvis du ønsker at oprette en romantisk, sensuel og farverige soveværelser, overveje infusion rummet med indisk-inspireret indretning. Levende farver, luksuriøse tekstiler og udsmykkede møbler gået sammen om at skabe en eksotisk soveværelse, der vil tage dig til et andet land.

Instruktioner

•Paint dit soveværelse vægge. Indiske indretning er kendt for sit pulserende farver. Nuancer til at overveje at medtage terracotta, karry, lyslilla, lilla, orange og turkis. For at gøre væggene endnu mere interessant, male dem en kombination af farver. Vælg en farve til væggene og en anden for trim eller brugen stencils at anvende dekorative rulle arbejde i en fremhævelsesfarve.

•Tilføj indisk-inspireret indretning. Bruge mørkt træ, teak, kirsebær, palisander eller cedertræ. Placer en ornately udskårne træ hovedgærde over din seng. Eller i stedet for et hovedgærde, skabe et mere romantisk look med en sengehimmel seng, og drapere det med saris eller dekorative broderede stof. Gøre et opholdsområde ved at placere store satin puder omkring et træ sofabord malet med indviklede mønstre.

•Incorporate farverige vindue behandlinger og sengetøj. Bruge farverige saris som gardiner. Sengetøj, vælge satin eller silke ark og dyner, at funktionen dristige farver. Vise en masse af dekorative puder på sengen. Bruge en sari eller et andet stykke af farverige stof som en gobelin og hæng den fra loftet eller på væggen.

•Illuminate værelse. Hænge dekorative smedejern sconces på væggen over din seng eller en lysekrone med farvestrålende perler fra loftet. Placere en udsmykkede messing gulvlampe ved siden af en stol. Indisk-inspireret lanterner støbt en blød glød, bringer en følelse af romantik og ro på værelset.

•Accessorize med traditionelle indiske stykker. Vise statuer af Buddha eller Ganesh på en hylde eller bedside tabel. Brænde pinde af røgelse i dekorative røgelse indehavere til at oprette en sanseoplevelse. Ramme udskrifter af gammel indisk kunst. Placer sølv accenter, som smykker kasser og vaser, rundt i lokalet. Vise et stort spejl, placeret i en dekorativ ramme over din kommode.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com