Hvordan til at Remodel et værelse med kolonner

September 23

Brug tall kolonner i et rum kan bringe en dristig udtalelse og grand elegance til hele området. Om der bruges i en grand foyer, åben stue, undersøgelse, spisestue eller hobbyrum, vil kolonner inspirere og øge din indretning. Der er mange stilarter til rådighed og overflader i træ (færdige og ufærdige), sten og glasfiber (malet eller umalet). Med nogle planlægning, kan du tilføje kolonner dig selv til et værelse mens den er i konstruktionen eller remodeling fase eller føje dem til en eksisterende rum.

Instruktioner

•Vælg placering af kolonner og sikre tilstrækkelig plads. Bruge et online program, som "Kolonne Builder" på pacificcolumns.com for at få en virtuel visning af din ønskede kolonne. Beslutte den ønskede finish af din kolonne, som indeholder glat, klar-til-være-malet kolonner eller tekstureret dem i forskellige farver og overflade materialer, som træ eller komposit. Binde i farver og teksturer fra andre indretning og design i resten af rummet og vælge en kolonne, der komplimenterer indretningen.

•Vælg hvilken type arkitektoniske akslen (vigtigste midterste stykke) eller design du foretrækker for kolonnen fra enten træpaneler, riflet, plain eller almindeligt med en piedestal base. Vælg hvilken type kolonne du foretrækker, runde eller firkantede, koniske eller ikke-tilspidsede. Vælg den kolonne baseret på dens anvendelse i dit værelse, såsom på et hjørne væg, der dækker en post, delt i to eller en solid.

•Calculate den korrekte diameter du har brug for og se hvad der findes i produkter til at købe. Vælg din højde, holde sig for øje, at de fleste kolonner udvides til loftet, med undtagelse af en meget høj katedral loftet kan du designe en anden løsning, som at have en pause fra en 10 fods kolonne med et stykke dekorative træ og derefter bruge en anden kolonne på toppen udvides til loftet. Et eksempel på dette kan findes på columnpost.com i foto nummer 14 af deres "Billedgalleri". Kolonner er normalt sælges i 8-fod, 9-fod og 10-fods højder.

•Vælg din kapital (top dekorative stykke) og base (nederste stykke). De fleste mennesker bruger den samme stil for både kapital og base, men det afhænger af dine præferencer. Du kan finde smukke smarte designs til hovedstaden.

•Installer din kolonne ved at måle højden fra gulv til loft og trim eller cut kolonnen skaft til denne højde. Skub kapital og base af vejen at give tilstrækkelig plads til at skrue tre eller fire "L" parentes direkte ind i din kolonne hovedakslen. Skub forsigtigt den kapital og base tilbage på plads for at skjule de kantede parenteser. Male eller afslutte kolonnen, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • To personer kan være nødvendigt at tilstrækkeligt håndtere kolonnen store, da det kan være meget tung, afhængigt af dens konstruktion.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com