Hvordan til at renovere en mursten Ranch hus

October 19

Hvordan til at renovere en mursten Ranch hus

For at bevare dine mursten hjem appel, overveje at installere opgraderinger og forfriskende dens curbside ser hver fem til 10 år. Planlægger renovering kræver dedikeret forskning for at sikre et resultat, der opfylder dine mål og behager dig. For eksempel skal huset muligvis nye trim farve til et look, der passer ind i nabolaget. Du kan også beslutte at male de udvendige mursten overflader for en ny og revitaliseret farveskema. Indvendige ændringer kan omfatte forskellige gulve eller vindue behandlinger, sammen med køkken opgraderinger. Forbedre en mursten ranch hus kræver særlige curbside appellere til at forbedre den visuelle form af huset.

Instruktioner

•Sketch udvendig med farveblyanter til at udvikle nødvendige ændringer. Tegne huset med en større front veranda og en anden farve trim og skodder, f.eks. Skitse hus med en kobber metal tag at supplere mursten facade. Planlæg at vedlægge verandaen med glas som en anden mulighed. Overveje at fjerne den udvendige stuevæggen, og åbne rum til kanten af glasvægge verandaen.

•Vælg en maling farve til mursten udvendig. Teste malingen farve ved at tegne huset i den valgte ordning, såsom creme med bleg grøn skodder. Pres vask alle mursten og reparere eventuelle mørtel huller. Tillad mursten overflader til tørre i 48 timer før du anvender en høj kvalitet primer lavet specielt til mursten. Roll på maling anbefales af en ekspert på et hjem forbedring butik.

•Forbedre tagsten og landskabspleje. Installere en kobber metal tag for at supplere mange farver og teksturer af mursten eller malede mursten overflader. Eller bruge cedar shakes på taget til at forbedre mursten tekstur. Købe kvalitets tagdækning til en ranch tag, fordi taget er typisk lang og lav, hvilket gør det meget synlig fra curbside. Udvid hjemmets fortovet til en 6-fods bredde med lanterne-type post belysning på curbside. Investere i detaljerede landskabspleje, buede udad mod curbside, tilføje dybde til den firkantede form af en ranch hus.

•Remodel posten og vigtigste stue. Installere en ny hoveddør med to sidepaneler af glas, f.eks. Åbn den øverste halvdel af en mur i posten støder op til stuen. Tilføje en sky godt udjævnet ved en ovenlys i stuen sammen med energieffektive vinduer. Hvælving loft for at udvide stuen visuelt, fordi en typisk ranch boligareal er ofte en grundlæggende rektangel.

•Upgrade køkkenet og bade. Tilføje nye flise gulv eller tilbage-splash områder af køkkenet. Købe nye apparater i rustfrit stål. Installere nye brusebad-karret combos i badeværelser samt nye vasken og forfængelighed rum. Male køkken og badeværelser i moderne farver og tilføje nye kabinet hardware. Sørg for indvendige opgraderinger supplerer udvendige opgraderinger, så markedsværdien af huset stiger.

Tips & advarsler

  • Anmeldelse hjem design bøger og remodeling magasiner at se mursten ranch makeovers. Ændring af facaden eller maleri mursten på den forkerte måde vil trække fra curbside appellere. Studere eksempler til at vælge de bedste materialer og farver.
  • Overveje at dække en del af mursten med træ eller sidespor, især hvis mursten arbejde har alvorlige skader.
  • Aldrig købe billig maling til at dække mursten. Vælg den højeste kvalitet af mursten maling, og forberede overfladerne godt før du tilføjer primer. Skalering maling kan blive en katastrofe, der kræver timer af arbejdskraft til at rette op på det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com