Hvordan til at renovere en Split Foyer område

December 14

Hvordan til at renovere en Split Foyer område

Renovere en split foyer er en god måde at opdatere pladsen og gøre rummet og dit hjem, føler mere moderne. Split foyer plantegning er ikke bygget som ofte i dag som det var i fortiden og ofte dette kan bidrage til at gøre hjemmet føler dateret. Dette gør posten især vigtigt, da dette er det første indtryk for gæsterne og købere. En renovering er forskellig fra en remodel, du ønsker at indgyde rummet med moderne funktioner, farver, materialer og stil. En remodel fokuserer ofte på dybere ændringer, såsom at flytte vægge.

Instruktioner

•Etablere et budget for din renovering, der vil omfatte en ny hoveddør, der bringer lys, en ny overhead lys stativ, nye trapper gelændere, gulve og male. Disse er de store elementer, der har tendens til at dato forstuen af et hjem.

•Tag din eksisterende front dør ved at trykke ud hængseltappe. Erstatte døren med en mere moderne stil af hoveddøren, der øger mængden lys, der kommer ind i foyeren. Denne enkle renovering vil gøre foyeren føler større og mere indbydende for besøgende. Tilføje nye dør hardware i en moderne metal-finish, der matcher din nye overhead lys armatur.

•Ændr din trappe spindler hvis de koloniale, dateret eller i dårlig reparation. En split foyer har ofte en udsat rækværk langs den øverste niveau. Brug dette som en lejlighed til at gøre foyeren ser moderne.

•Udskift din forstuen og trappe der dækker med flise- eller trægulv. Disse to produkter er de mest populære renovering valg. Hvis du bor i en hård vinter område, overveje en flisegulv modtage våde varer. Trappen kan være hårdttræ til en pæn, ren look.

•Paint dit loft, vægge og trim bruger opdateret farver, blend godt med andre opdateret områder af dit hjem. Vælg neutral, lysere toner som meget lys til indrejse måde som muligt. Holde din trim en sprød hvid, så det ser friske.

•Decorate den lille plads med et smalt bord eller flydende hylde, lille opholdsområde fjerne sko og kunst til væggene. Prøv at se pladsen, som hvis du oplever det for første gang. Hver overflade bør kigge godt vedligeholdt og opdateret.

Tips & advarsler

  • Rens din hall skabet og genfremstille indersiden. Tilføj closet organisation for at få den bedste udnyttelse af rummet. Levne plads til frakker af besøgende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com