Hvordan til at renovere et skur

December 28

Hvordan til at renovere et skur

At holde et skur i god reparation eller remodeling det vil beskytte din oprindelige investering. At lade et skur, få køre kan resultere i et utæt tag eller smuldre foundation. Ved at tage skridt til at fastsætte, hvad der er galt, kan du få den lille bygning i tiptop form. Det er muligt at anvende genanvendt træ og andre materialer til at renovere bygningen, også. Være på udkig efter ark metal tagdækning, udvendig-grade krydsfiner og andre materialer, dine venner og naboer kan være klar til at kaste. Gem disse materialer og bruge dem i din remodel.

Instruktioner

•Look på eventuelle problemområder, som har brug for reparationer. Taget kan have huller eller instituttet kan have revner. Udvendige sidespor på skuret kan være slidt eller beskadiget på grund af virkningen af regn eller sne over tid. Check hængsler, gutteers og vinduer i bygningen.

•Fix strukturelle problemer og skabe et solidt tag. Du skal muligvis reparere store revner i beton gulvet eller et stort hul i bygningens tag. Udskift krydsfiner på taget og tilføje asfalt helvedesild for at beskytte skuret fra regn, efterhånden som du foretager andre ændringer.

•Fresh udvendige sidespor giver bygningen en reel ansigtsløftning. Du kan negle nye sidespor over den gamle sidespor, hvis den gamle overflade er relativt glat. Huller omkring træ Vinduer skal være dækket med træ trim. Caulk alle områder, så ydre vil være klar til at modtage maling.

•Føj ny døre og andre finpudsning. En ny udvendig gå-ud-dør eller dobbelt gå-ud døren vil give skuret en poleret look. Udskifte gamle tagrender og tilføje nedløbsrør med splashblocks på grundlaget. Kontroller, at alle tagskægget områder er malet grundigt for at beskytte sidespor fra elementerne. En kontrasterende lyse maling på udvendig dør og visse udvendig trim vil give skuret et historie-bog udseende til at forbedre en have.

•Ny reoler og counterspace inde i skuret vil gøre det mere funktionelle. Opbevaring komponenter vil hjælpe dig med at holde bygningen pæn og organiseret. Plastic lagerbeholdere placeret under counterspace vil give rigelig plads til opbevaring af diverse genstande. En hængende pegboard kan hjælpe dig med at organisere dine værktøjer, der anvendes i skuret.

•Landscaping rører kan forbedre ydre. Du kan bygge en gangbro til hoveddøren af skuret fra trykimprægneret tømmer fyldt med hvide småsten. Tilføje konkrete beholdere af petunias eller vedbend på begge sider af fordøren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com