Hvordan til at rense beskidte ruskind lædersæder

April 27

Hvordan til at rense beskidte ruskind lædersæder

Ruskind er en lædertype, som gennemgår en særbehandling under produktion til at skabe en blød, velvet-lignende føler. Den glatte konsistens er resultatet af slibning overfladen af den animalsk læder, efter at det er garvede. Ruskind er et populært materiale valg for tøj og sko, samt stole, sofaer og undertiden bilsæder. Ruskind er ikke helt så holdbart som ikke-slebet læder, og er mere modtagelige for fugt og snavs, pletter.

Instruktioner

•Sæt en ruskind pensel, også kaldet en napping pensel, på overfladen af ruskind og børste ruskind med hurtige korte strøg. Ændre retningen af hvert strøg, så du ikke altid børste i samme retning. Den tandbørstning motion frigiver fleste af snavs eller pletter, der sidder fast i ruskind lædersæde.

Anslag dysefastgørelsen gnide en gummi viskelæder frem og tilbage til slette pletten fra ruskind lædersæde. Ligesom du gjorde med ruskind børste, flytte viskelæder i flere retninger, snarere end blot en.

•Sæt en polstring børste til slutningen af de vakuumslangen. Vakuum hele ruskind lædersæde til at fjerne alle partikler af viskelæderet og snavs, blev fortrængt under rengøring. Særlig opmærksomhed til enhver sæde sømme og sprækker til at fjerne enhver krummer, der er indgivet i disse områder.

Tips & advarsler

  • For at forhindre ruskind fra erhverve fremtidige pletter, anvende en ruskind vandtætning løsning. Denne vandtætning løsning frastøder vand samt snavs.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com