Hvordan til at rense beton til Installation af et gulv

December 4

Når du har fjernet et gulv, uanset om det er gulvtæppe eller trægulv, er det vigtigt at rense beton for at forberede et nyt gulv. Rester af lim, der er efterladt efter fjernelse af tæpper eller træ kan forlade klumper i den nye gulve og forårsage materialer til warp eller slides ned med tiden. Rengøring beton er et vigtigt skridt før du installerer den nye etage og tager kun en kort tid.

Instruktioner

•Sweep ned på hele gulvet ved hjælp af en kost efter fjernelse af tæppe eller trægulv. Du skal feje op enhver sidesten materialer, støv og snavs, der er let fjernes fra nedrivning plads. Feje snavs i små, overskuelige bunker og afhænde som du går for at forhindre feje materialer hele rummet.

•Scrape væk enhver stædig klæbemiddel ved at anvende en selvklæbende remover til området, som instrueret af producentens anvisninger. Bruge en håndholdt skraber til at lirke op lim og feje op igen til at forberede beton til gulvvask.

•Squirt et par dråber af opvaskemaskiner væsken i en spand varmt vand til at oprette en sudsy udrensning løsning. Dyp en moppe hovedet i spanden og vride ud, og starte aftørring beton gulvet op. Ren i små sektioner, omkring 2 kvadrat fødder, og derefter dyp moppen tilbage i den rengøringsmiddel, vride ud og fortsætte opsamlingsoverførsel hele gulvet.

•Tillad gulvet tørre grundigt, mindst 24 timer. Beton absorberer vand, så det er vigtigt at lade betongulv luft helt før du installerer et nyt gulv for at forhindre mug fra udviklingslandene. Satte sig ordet fans rundt i lokalet for at øge tørretid, hvis det ønskes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com