Hvordan til at rense glat skinnende fliser

July 19

Glat skinnende fliser er klassiske, smukke og lette at vedligeholde. Hvis du ikke vedligeholder dine fliser, kan det blive kedelig og overskyet. Om din skinnende flise er på dit gulv eller vægge, gælder de samme rengøring teknikker. Ikke alle flise rengøring produkter er passende for glat, skinnende fliser, såsom keramiske fliser. Du skal læse vejledningen på renere før du bruger det for at sikre det er egnet til materialet. Ved korrekt rengøring og opretholde dine fliser, vil de holde deres rige, skinnende udseende i mange år.

Instruktioner

•Vacuum din flise. Uanset om dine fliser er på gulvet eller på væggen, er det vigtigt at vakuum regelmæssigt til at fjerne støv og fnug. Hvis du ikke skal fjerne støv fra dine fliser, vil det samle mellem fliserne og forårsage injektionsmørtel til at se kedelig.

•Brug mildt rengøringsmiddel. Hvis din glatte fliser på gulvet, brug en blid rengøringsmiddel og varmt rent vand til at moppe dit gulv. Sørg for at du klemme det overskydende vand fra dit mop, før du begynder. Skift vandet, når det bliver beskidt for at sikre dit gulv er skylles med rent vand. Hvis dine fliser på væggen, skal du bruge en ren, fnugfri klud til at vaske dine fliser med mild rengøringsmiddel og varmt vand.

•Tør dem grundigt. Efter vask dine fliser, er det vigtigt at tørre dem grundigt for at undgå vand pletter. Vand pletter kan være vanskeligt at fjerne. Tør dem straks efter vask.

•Brug et glas renere. Hvis dine fliser stadig ser kedelig efter vask dem med rengøringsmiddel og vand, kan du prøve at bruge glasrens. Det er sikker til brug på keramiske og skinnende fliser, og det vil ikke forårsage vand pletter.

•Brug papirhåndklæder. Mellem rengøring, skal du blot bruge fugtede papirhåndklæder til at tørre ned fliser. Tør ned de flisebelagte vægge og tørre fliserne på gulvet i minutter. Herved gøres kun mellem vask, fordi det ikke vil helt fjerne skidt og snavs fra dine fliser.

Tips & advarsler

  • Hvid eddike gør en stor cleaner. Det vil holde dine fliser skinnende og fjerne alle spor af fedt og snavs. Brug 1/2 kop hvid eddike med en gallon af varmt vand til at rense dine fliser. Må ikke bekymre dig, dine fliser vil tage på lugten af eddike. Dine fliser stå ren og frisk lugt, uden eddike lugt.
  • Brug aldrig en olie-baserede renere på dine fliser. Dette vil forårsage dine fliser til at se beskidt og overskyet. Olie-baserede rengøringsmidler er ikke passende for glat flise overflader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com