Hvordan til at rense melasse

October 23

Hvordan til at rense melasse

Typisk bruges til at forsøde bagværk med sin søde og syrlige smag, er melasse en tyk sirup lavet fra afklarede og fordampet sukkerrør juice. Denne mørk tyktflydende behandle kan gøre lækre desserter, men hvis det olieudslip på dine gulve eller stoffer under bagning med det, det kan tage et stykke arbejde at fjerne den klæbrige sirup.

Rengøring melasse fra faste overflader

Når rengøring en melasse udslippet fra enhver type af overfladen, kan første Skrab så meget sirup som du i en engangs beholder ved hjælp af en spatel eller smør kniv. Ren den klistrede melasse, der er tilbage fra faste overflader med 2 kopper varmt vand blandet med 1 spiseskefuld af opvaskemiddel. Varmen fra vandet vil blødgøre melasse, hvilket gør det lettere for sæbe til at fjerne. Bruge en scrub pensel på melasse udslip, der er blevet hårdt og klæbende.

Melasse på stof, tæpper og polstring

Behandle melasse pletter på tøj med en enzymatisk pletfjerner eller hvid eddike og sættetid dem i varmt vand i 30 minutter til at løsne den klistrede sirup før hvidvaskning af dem som du normalt ville. Brug en klud fugtet med sprit eller en blanding af 2 kopper vand og 1 spsk flydende opvask detergent at rengøre melasse pletter på gulvtæpper eller polstring. Pletter på gulvtæpper kan være sponged med en blanding af 1 spiseskefuld af ammoniak og 1/2 kop varmt vand, anbefaler Good Housekeeping.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com