Hvordan til at rense olie-forurenet jord

September 11

Olieudslip i en boligejer jord kommer almindeligvis fra lækager eller pauser i dit varmesystem olie tank. Forurenet jord kan påvirke din grundvand, haveplanter og landskab planter. Det er vigtigt, at udslippet være indeholdt og renset hurtigst muligt. Der er skridt du kan tage for at indføre kulbrinte-udnytter bakterier i jorden, som naturligt nedbryder olie til at rense jorden. Du skal også underrette din olieselskab om lækagen.

Instruktioner

•Opkald din olie selskab umiddelbart efter du bemærke forurening. Olieselskabet vil advare de nødvendige miljøagenturer og vil tjekke din olie-holdige udstyr for utætheder.

•Dæk området jord med en 2-tommer lag af kitty kuld. Dette vil absorbere olie tilbage på jordoverfladen. Når kuldet er mættet, scoop det ind i en affaldssæk med en skovl. Genoprette jordbunden med flere kuld. Gentag dette, indtil nogen mere olie er gennemblødt i kuldet.

•Dæk jord med en 6-tommer lag af slagtekyllingegødning. Indtil gødning i den forurenede jord med en rorpind i en dybde på 12 til 18 inches.

•Dæk det dyrkede areal med en 2-tommer lag af sphagnum. Mos vil fortsætte med at suge olie ud af jorden, og det øger kulbrinte-udnytter bakterievækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com