Hvordan til at rense op efter Installation af keramiske fliser

July 9

Hvordan til at rense op efter Installation af keramiske fliser

Installere nye gulve i dit hjem er en spændende ændring i dit hjem design. Mens det endelige produkt er, hvad folk har i tankerne, når du vælger keramiske fliser farve og stil, glemmer de fleste, at det ikke vil altid ser så smuk, især under og lige efter installation. Uanset om du vælger at have det professionelt installeret eller gøre det selv, vil du stadig have rydde op til at beskæftige sig med.

Instruktioner

•Dispose af din gamle gulve og keramiske fliser rester. Hvis gjort professionelt, vil dette ske for et gebyr på grund af sundhed og sikkerhed. Hvis du gør det selv, skal du kontakte din stat eller county Institut for sundhed for at få oplysninger om, hvordan til at disponere over gulvbelægning sikkert og lovligt. Centers for Disease Control hjemmeside lister kontaktoplysninger for statslige sundheds-afdelinger i hele landet (Se ressourcer). Nogle mennesker foretrækker at holde keramiske fliser resterne til fremtidige projekter eller reparationer, men de kan også blive kastet, hvis du foretrækker.

•Wash alle værktøjerne bruges med varmt vand grundigt, hvis du gjorde jobbet selv. Entreprenører vil rense deres egne værktøjer og udstyr.

•Åbn alle vinduer og døre, at sikre et godt ventileret område i mindst 48 timer. Støv og snavs sparket op fra installation kan være irriterende for øjne, næse, hals og lungerne.

•Kontroller alle døre åbne og lukke i det område, der var flise. Hvis de ikke gør det, leje en tømrer til at justere til dør højden for dig. Kontroller fodpaneler, døre og lavere mure for eventuelle skader, der skal reparere.

•MOP af keramiske fliser med en fugtig, men ikke dyngvåd vådt moppe en gang om dagen for et par dage efter installationen. Dette aids i at fjerne injektionsmørtel haze på flisen men også forhindrer injektionsmørtel fra udtørring og revner eller ujævnt hærdning, ifølge World ordet dækker Association.

•Udskift nogen møbler, der hører til i den frisk flisebelagt område 24 til 48 timer efter installation som anvist af din entreprenør eller injektionsmørtel/fugemasse producent.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com