Hvordan til at rense skimmel & meldug uden at såre planter

October 29

Mug og skimmel trives i varme, fugtige forhold hvor der er lidt luft omløb. Svampene kan vokse på plantemateriale eller jord omkring dine planter. At fjerne angreb uden at såre anlægget vil involvere beskæring væk inficeret materiale, før hele anlægget bliver påvirket. Du kan også nødt til at fjerne dele af jorden for at forhindre re infestation.

Instruktioner

•Undersøg plante grundigt for at finde synlige skimmelsvampe eller mug vækster. Brug haven saks til at skære væk eventuelle berørte blomster, frugter, stammer eller blade. Lad ikke saks røre de sunde dele af planten, og kan ikke håndtere andre planter mens du udfører din beskæring.

•Dispose af den berørte plantemateriale i papirkurven. Kompost ikke det.

•Undersøg jord for tegn på meldug eller skimmelsvamp vokser på overfladen. Hvis du finder nogen, skal du bruge en lille haven spade til at fjerne de øverste tomme af muldlag omkring planten. Fjerne jorden i en fod i hver retning. Sætte det i papirkurven.

•Indstil op en elektrisk blæser til at blæse på jorden 's overflade og på anlægget. Sætte blæseren på lavt og lad det sidde, indtil luftcirkulationen gør jorden tør at røre. Hvis du arbejder på en stueplante, flytte det udenfor til et solrigt, tørt sted, der modtager god luftcirkulation.

•Sæt en pære hvidløg counter og anvendelse i bunden af en tung gryde til at knuse den. Læg den knuste pære i gryde med en kvart af vand og bring blandingen i kog. Hæld blandingen gennem trådnet si og derefter hælde vand i en sprayflaske.

•Spray anlægget og jordoverfladen med en fin tåge af hvidløg spray. Lad det sidde i en time og derefter vende fan på tør anlægget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com