Hvordan til at rense små damme & springvand

September 28

Hvordan til at rense små damme & springvand

Springvand og små damme er en af flere måder at landskabet din plæne eller haven. Tilføje ekstra detaljer ikke kun hjælper med det overordnede æstetiske i et hjem, men også tilføjer til din personlige nydelse. Men ligesom enhver græsplæne armatur eller ornament, springvand og damme kræver regelmæssig vedligeholdelse for at sikre renholdelsen af vandet--uanset, hvis de indeholder vilde dyr eller ej. Damme og springvand har en række måder de kan rengøres, spænder fra simple vand og sæbe til kemiske-baserede forbindelser, der hjælper din vandbaseret græsplæne dekorationer forblive smuk året rundt.

Instruktioner

•Udtøm eller fjerne det meste af vandet fra din springvand før rengøring. Til almindelig rengøring, kan du bruge almindelig opvaskemiddel med et krat pensel. Når vandet er fjernet fra springvandet, hæld lidt opvaskesæbe ind i bunden af springvandet og bland det med de resterende vand tilbage i springvandet. Bruge sæbevand løsningen til at skrubbe springvand rene. Skyl den grundigt med en slange og derefter refill springvandet.

•Skim overfladen af dammen med en pool hulske til at rense overskydende plante affald inden tilføje vand behandling løsninger. Hvis vandet er klart og enhver dyreliv er ved godt helbred, skal du ikke bekymre dig om at tilføje enhver løsning. Men hvis vandet er skumle, overskyet eller på anden måde fordærvet, vil du ønsker at træffe foranstaltninger og anvende en kemisk løsning til at hjælpe med renholdelse af dammen.

•Indstil hvilken type af renere din lille dam behov. Agicider, algebekæmpelsesmidler bruges til at holde alger niveauer ned eller Fjern overskydende alger, således at vandet forbliver klart, men de er hårdt på planteliv og bør kun bruges, hvis din Dam ikke har dyreliv, der er baseret på planter. Flocculents og bakterier-baseret Dam rengøringsmidler, der er sikre at bruge med fisk og andre vilde dyr bør anvendes i stedet for algicider i disse tilfælde.

•Tilføj dit vand behandling løsning til din Dam ifølge producentens anvisninger. Størrelsen af din pool og typen af dammen du behandler vil ændre mængden af løsning du har brug for ad. Hvis din dam er afhængig af et filter til at holde vandet rent, sikre, at filteret er tydeligt af vragrester og filtrerer vandet korrekt så løsningen kan gøre sit arbejde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com