Hvordan til at rense tørret malingen ud Plastic

February 27

Hvordan til at rense tørret malingen ud Plastic

At få maling på visse plast varer, især hvis det er et stykke af møbler eller andre dekorative element i dit hjem, kan være grimme, hvis du har virksomhed over. Heldigvis er der forskellige metoder til at rense tørret malingen af plast, der kræver emner, du kan købe til din købmand eller hardware butik. Lønklasse af plast du bruger kan også være en udfordring i at fjerne tørrede maling. Vær forsigtig, når du vælger visse kemikalier til maling fjernelse.

Instruktioner

•Scrape tørret malingen ud plastic varen omhyggeligt ved hjælp af en maling skraber eller et barberblad. Vær forsigtig, når skrabning af plast, så du ikke chip væk på plastik. Hvis malingen ikke er fjernet fra plasten, blødgøre det med en flydende stof, før du fortsætter.

•Varmt hvid eddike i mikroovn i ca 60 sekunder, og gnid det på dired maling i flere sekunder til at løsne. Skrubbe malingen ud plastic ved hjælp af en svamp eller skrubber, der er blødt nok ikke at beskadige plasten. Brug barberblad eller maling skraber igen for at fjerne overskydende maling.

•Purchase stærkere produkter som Goof Off fra din lokale købmand eller isenkræmmer til at fjerne maling fra plasten. Placer en lille mængde på maling-/ lakfjerner på en del af den plast, der ikke har maling på det for at sikre det ikke forårsager skader eller pletter før du prøver at fjerne maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com