Hvordan til at renvaske poppel kabinetter

March 15

Hvordan til at renvaske poppel kabinetter

Hvidte var et maleteknik, der blev gjort både interiør og udendørsbrug af boliger. Hvidtekalk maling er en økonomisk blanding af kalk og kridt. Når hærdet, skaber det en meget hård og langvarig finish. Dette gør den ideel til brug på træ, poppel, som er blødere i sammensætning og kan være følsomme over for dings. Hvidte poppel giver træet en beskyttende belægning og fungerer godt med træets naturlige farve af bleg gul eller grøn.

Instruktioner

•Fjern de skabslåger. Det er meget nemmere at male skabene, når dørene er på en flad overflade. Brug en skruetrækker til at tage hver enkelt dør ud af sine hængsler. Placer hardwaren i en plast baggie, så du ikke mister det. Sætte de skabslåger på en flad overflade, der er blevet dækket med en dråbe klud.

•Strip poplar kabinetterne hvis de er allerede blevet malet eller bejdset. Poppel kabinetter bør kun hvidkalkede, hvis de er nøgne træ. Denne teknik vil ikke arbejde for at dække malet træ kabinetter. Brug en varme pistol eller kemiske maling eller afslutte remover til helt strip kabinetter og rammer. Sand dem ned om nødvendigt efter at fjerne finish.

•Rengør off kabinetter. Brug en fugtig klud til at skrubbe off alle snavs eller støv på skabslåger og rammer. Selvom kabinetterne er helt nye, kan de stadig have nogle overflade støv på dem. Vente på overfladen for at tørre, før du fortsætter til næste trin.

•Applicer et lag af kalk til skabslåger og rammer. Brug en pensel og arbejde med korn af træ, ikke imod den. Gå langsomt og Anvend kun et tyndt lag af kalk. Du vil kunne se dækningsniveau, som du går. Poppel træ typisk har ikke meget af en korn mønster, men hvert stykke træ er forskellige.

•Applicer en anden frakke hvis nødvendigt. Hvidte typisk lader nogle af de oprindelige karakter af den træ skinne igennem, men det er op til dig om, hvordan hvid du ønsker din frysere. Anvende en anden frakke, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af den første pels.

•Rehang de skabslåger. Brug din skruetrækker til at sætte de skabslåger op igen. Du skal muligvis ved hjælp af en ven til at holde dørene støt og niveau, mens du skrue hængslerne tilbage på.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com