Hvordan til at revidere en vand slange dyse

February 20

Hvordan til at revidere en vand slange dyse

Haven slanger er ikke dyre at erstatte hvis dysen bliver slået ud af form eller lækager; der er dog noget tilfredsstillende i at reparere et værktøj dig selv i stedet for bare at smide det væk. Reparation er også en "grønnere" valg til den ansvarlige boligejer end at tilføje en anden lang stykke plastik, der vil tage for evigt eller længere tid at nedbrydes i deponeringsanlæg. Slange dyse reparation kits er tilgængelige på din lokale hardware butik.

Instruktioner

•Measure størrelsen af din slange. Købe den rigtige størrelse dyse. Dyser kommer i to typer: messing eller plast. Haven slanger kommer typisk i fire størrelser: 1/2 tommer, 5/8 tommer, 3/4 tommer og 1 tomme. Plast dyser kan justeres til størrelsen. Messing dyser skal købes så den passer til specifikke slange størrelse.

•Klippe dyse off slange med en hobbykniv. Læg kniv langs kanten hvor dysen er knyttet til en slange; bruge kanten som en guide, skære slangen.

•Sæt enden af slangen i en spand varmt, sæbevand vand i 2 minutter. Dette vil blødgøre gummi for at give et godt greb for den ny dyse.

•Sæt dyse til slangen ved at indsætte slangen ende i dysen. Tillad slange til afkøling. Da det køler, bør gummi udvide, giver en stram pasform for den ny dyse. Wrap blikkenslagers tape rundt om leddet til at give en vandtæt bond.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com