Hvordan til at rulle en kurv kultivator

November 30

Hvordan til at rulle en kurv kultivator

Enhver person med interesse i græsplænen og jord vedligeholdelse kender betydningen af dyrkning. Om du dyrker jorden i din baghave eller i et stort felt, de rette teknikker og metoder skal følges for at sikre dine afgrøder eller græs vil vokse vibrantly og sundt. En kurv kultivator er det perfekte værktøj til at gøre dette. Når sat og anvendes korrekt, en kurv kultivator vil dække en stor mængde af jord og dyrke jorden korrekt.

Instruktioner

•Sæt håndterer til din rullende kurv kultivator, hvis de ikke allerede knyttet. Sikre at du kan holde dem med et fast greb, som du vil bruge dem til at skubbe roll kurven over feltet.

•Skub roll kurv på tværs af feltet anvender fast nedadgående pres på håndtagene for at sikre, at roll kurv graver dybt ned i jorden.

•Dæk hele feltet ved at skubbe roll kurv kultivator i vandrette eller lodrette linjer på tværs af feltet. Du kan finde denne metode, tidskrævende og vanskelig. Heldigvis, hvis dit felt er for stor, er der en anden mulighed.

•Sæt roll kurv til en traktor eller ATV. Denne teknik er mest effektiv, hvis roll kurv er knyttet til forsiden af traktoren eller ATV, så den fremdrift sikrer at roll kurv graver dybt ned i jorden. Specifikke anvisninger for montering roll kurv varierer afhængigt af model af traktoren eller ATV har du og model af roll kurv du har.

•TOW roll kurv i lodrette eller vandrette linjer indtil hele feltet er dækket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com