Hvordan til at sælge en brugt madras

December 30

Hvordan til at sælge en brugt madras. De fleste madras butikker tilbyder at bortskaffe dine gamle madras gratis, når de leverer et nyt-- men smide selv en meget gamle, brugte madras er at smide penge væk. Du kan hurtigt tjene nogle ekstra penge ved at sælge din madras online eller via en garage salg. Her er hvordan man kan sælge en brugt madras.

Instruktioner

•Price det rigtigt. Selv hvis du har betalt tusinder for din madras, vil du sandsynligvis ikke få mere end et hundrede eller deromkring, hvis det bruges. Hvis det er fri for pletter, et designer brand og ikke til alle klumpet eller mugne, pris det i den høje ende, mens madrasser, der synes meget brugte og nedslidte skal have en beskeden prisseddel. Husk, at din plan var at smide det væk, så nogen penge er bedre end ingen kontanter.

•Prøv at sælge det på Craigslist. Uploade et billede, hvis du kan prale med sin uberørte tilstand og være sikker på at bemærke, hvis det er en high-end mærke, eller hvis du har gået til enhver ekstra anstrengelser for at gøre det markedsmæssige, som at få den professionelt desinficeres. Kun kræve lokale pick up og acceptere kontanter eller Paypal, ingen kontrol, for at undgå Craigslist svindel.

•Plan skilte reklame den brugte madras til fælles områder af din lejlighed bygning, Fællesskabet billboards og kaffe butikker der giver mulighed for salg tegn. Spille op madrassen komfort og stor tilstand, hvis du kan prale af disse funktioner og liste en pris, du kan bruge som udgangspunkt i deres forhandlinger.

•Sell din brugte madras under garage eller værftet salg hvis du ikke kan slippe af det ved hjælp af Craigslist eller gennem billboard udstationeringer. Forvent at få betydeligt færre penge på en garage salg end du ønsker online.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com