Hvordan til at sælge større apparater

December 30

Et problem med større apparater er, at de generelt er store udgifter. Mange af os søger for at købe de nyeste og nyeste apparater. Vi erstatter vores gamle apparater, selv om de stadig arbejder. Heldigvis, den høje pris på nye apparater kan øge din sandsynlighed for at sælge dine brugte dem. Dette gør det muligt at passere besparelser til næste familie og giver dig mulighed for at genvinde din første regning.

Instruktioner

•Plan en klassificeret annonce i et eller flere lokale dagblade. Lokale aviser har længe givet reklamering for privatpersoner, der søger at gøre sig fri af uønskede varer. Udarbejde en nøjagtig og attraktive beskrivelse af dit apparat for annoncen. Undersøge priser for din annonce, baseret på længden af reklame køre, længde og ad tekststørrelse.

•Tag fordel af online klassificerede websteder som Craigslist. Oprette en flatterende men sandfærdig beskrivelse af det store apparat for din annonce. Sende din annonce i den rubrik, der er baseret på typen apparat og ved region eller stat.

•Anvend Internet auktion websteder til at sælge din store apparat til højestbydende. Auktionssider hjælpe potentielle købere, finde dit produkt. Auktion site lister kan potentielt resultere i en budkrig, der vil drive prisen op. Oprette en sælgers konto, så du kan sende din store apparat til salg. Tage billeder af din vare, så potentielle købere kan se hvad de har at byde på. Hvis webstedet tillader, liste din vare i et apparat kategori.

•Sæt løbesedler i fordelagtige placeringer. Nøglen til god flier placering er at sætte dem i steder, hvor mange mennesker og de rigtige mennesker vil se dem. Bogføre dine løbesedler i travle downtown områder på telefon meningsmålinger og sider af bygninger hvor det er tilladt. Opsøge gavnlige steder alt efter hvilken type apparat, du sælger. For eksempel, placere din flyer til en vaskemaskine eller tørretumbler på et vaskeri.

•Hav en værftet eller garage salg med din store apparat. Der er en hel kultur af mennesker, der glæde i shopping på værftet eller garage salg. Vise din store apparat fremtrædende plads, så alle potentielle købere kan se det. Forhandle med kunderne om at sælge apparatet til en pris, begge parter kan blive enige om.

Tips & advarsler

  • Nævne din interesse i at sælge din store apparater til venner og familie. Tilskynde dem til at lade andre vide om tilgængeligheden af apparaterne.
  • Aldrig skib et apparat til en køber, indtil betaling er modtaget.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com