Hvordan til at sætte ned colophonium papir for hårdttræ

September 9

Colophonium papir er en multi-purpose bygning papir anvendes under trægulve som et underlag. Det bruges som en fugt-barriere og det tillader trægulv over det at trække vejret. Papiret er installeret lige før de trægulve og leveres i ruller af forskellige længder. Installation af colophonium papir er et afgørende element i installation oparbejde af nogen hårdttræ gulv.

Instruktioner

•Measure størrelsen af rummet for at finde ud af hvor meget harpiks papir vil være nødvendig. Køre et målebånd på tværs af længde og bredde af rummet. Multiplicer de to målinger for at få den samlede firkantede optagelser af området.

•Undersøg beklædningen allerede på gulvet for at sikre det er i god form og der er ingen negle stikker op. Hammer ned nogen, der stikker. Feje op undergulvet med en kost og panorere for at fjerne eventuelle støv og snavs, der kan har akkumuleret.

•Træk off enhver base molding eller kvartal rundt langs bunden af væggen. Skub en lille spartel nedenunder støbning og trække det. Sæt den til side til senere brug. Skru og fjern dørtærskelen med en boremaskine.

•Drej ud colophonium papir begynder i nederste venstre hjørne af rummet. Spred det og indsætte en hæfteklamme hver 12 inches gennem papiret og i beklædningen nedenunder. Vedhæfte en hæfteklamme omkring omkredsen af colophonium papir og i midten til korrekt sikre den til på beklædningen.

•Flyt til slutningen af værelse og klippe papir på størrelse med en hobbykniv. Sæt det andet lag direkte over først og overlapper de to af fire inches. Fastgør to sammen med hæfteklammer og fortsætte rundt i lokalet, indtil alle beklædningen er blevet dækket med colophonium papir. Inspicere området at sørge for der er ingen hæfteklammer stikke op og at alt er dækket til hjørnet af hvert værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com