Hvordan til at sætte ned flise gulve Over Vinyl ark gulvbelægning

November 29

Selv de bedste lagt vinyl gulv kan skal udskiftes. En ny keramiske fliser overflade på dit gulv kan tilføje en smuk holdbar overflade til dit værelse, men rippe vinyl gulv op og fjerne limen fra et undergulv kan være en lang og rodet proces. Heldigvis, dit nye flisegulv kan være installeret lige over den gamle vinyl, en med et minimum af forberedelse, giver du ordet ønskede tilføjede straks fra en længe før installationen.

Instruktioner

•Forbered vinyl gulvet ved at fjerne enhver gulvet trim og skrubbe gulvet helt ren. Hvis gulvet blev installeret over beton du kan fortsætte umiddelbart at installere de nye keramiske fliser, bøjer men hvis undergulvet er træ skal du installere en ½ tomme cement fiber bord på toppen af vinyl overflade for at forhindre fliser fra bøjning eller revner som undergulvet.

•Installer fiber bord på vinyl gulvet overflade. Skære cement boards til størrelse af scoring med en hobbykniv og derefter snapper henne ved den scorede linje. Brug en boremaskine til at sikre bestyrelsen vinyl overflade med galvaniserede skruer. Dække sømmene mellem forbinder boards med flise backer tape.

•Indstil positioner for at lægge fliser ved at finde centeret punkt i rummet. Brug kridt til at markere en skillelinje på dette punkt fra væg til væg, skære værelse i halve, og derefter markere en anden linje i byens forbinder andre vægge. Kontroller, at de to linier danner 90 graders vinkler ved hjælp af en tømrer square.

•Brug den dividere linjer for at placere passage rækker af fliser på gulvet. Bruge så mange hele fliser som muligt, forlader plads til delvis fliser på vægge, der er mindst tilbøjelige til at blive set når kommer ind i lokalet. Tillad ¼ tommer plads på hver væg flise ekspansion på grund af temperaturen. Når du indsætter fliser, sætte flise afstandsstykker mellem dem, for nøjagtigheden. Markere de flise positioner ved hjælp af kridt.

•Applicer flise lim på gulvet ved hjælp af en murske. Gælde kun lim på områder du kan dække straks, som tørring limen vil skabe en svag bond.

•Sæt fliser, arbejder fra midten af rummet mod væggene og bruger den dividere linje som en guide. Bruge 2 afstandsstykker mellem fliser for at skabe ensartede leddene for at anvende injektionsmørtel. Kontroller, at fliserne er niveau ved hjælp af en tømrer niveau hver 3 rækker af fliser placeret. Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på fliser niveau ved hjælp af en gummihammer. Afslutte først halvdel af rummet, og derefter gå tilbage til centrum og arbejde mod den modsatte væg, før alle de fuld størrelse fliser er placeret.

•Trim fliser til at udfylde pladsen i nærheden af væggene, og installere.

•Brug injektionsmørtel float gælde injektionsmørtel til de flise fuger. Bland injektionsmørtel, indtil det har konsistens af pasta. Fjerne flise afstandsstykker, og sprede injektionsmørtel i leddene. Brug en lidt fugtig svamp til at fjerne eventuelle overskydende fugemasse, og lad det tørre.

•Anvend en ren klud til at polere nye gulvets overflade og fjerne eventuelle resterende injektionsmørtel rester. Tillad injektionsmørtel til at kurere helt ifølge producentens anvisninger og derefter bruge cementmørtel sealer på de fælles linjer.

Tips & advarsler

  • Når du placerer klæbestof, skal du bruge en indskåret murske for at få en selv tekstureret overflade for fliser til at overholde. For at skære buede mønstre fra keramiske fliser bruge en klasse kutter eller flise nippers.
  • Altid bære sikkerhed goggles når skære keramiske fliser, som luftbårne stykker kan være farligt. Når sponging off overskydende fugemasse være sikker på ikke at udvande injektionsmørtel, da dette vil svække stoffet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com