Hvordan til at sammenligne effektiviteten af elektriske vandvarmere

April 16

Kører din vandvarmer er en af de største energi trækker i dit hus, det andet kun til opvarmning og afkøling dit hjem. Ifølge Energy Star, en division af US Environmental beskyttende Agency, er omkring 15 procent af energiforbruget i en hjem fra opvarmning af vand, hvilket betyder at du kan spare betydeligt, når du handler for effektive elektriske vandvarmere. I forhold til standard modeller, vandvarmere højeffektiv brug 10 procent til 50 procent mindre energi, også ifølge Energy Star. Du kan kontanter på nogle af disse besparelser når du sammenligner elektriske vandvarmere.

Instruktioner

•Sammenligning forskellige typer af elektriske varmt vandvarmere. At vælge en opbevaring tank vand opvarmningsanlægget holder varmt vand klar til brug når som helst. Det gemmer vandet i en tank, spænder i størrelse fra 20 gallons til 80 gallon. Fordi det holder vand varme på alle tidspunkter, der er "standby tab" af energi til opvarmning af vand du ikke bruger på tidspunktet. Demand tankless vandvarmere cirkulere vandet gennem en stor spole til at opvarme det on-demand. Det har ikke en lagertank, hvilket betyder, at du ikke spilder energi til at opvarme ubrugte vand. Ulempen er, at du ikke kan bruge demand tankless vandvarmere på flere armaturer, hvilket betyder at du kan brug for flere af disse vandvarmere i dit hjem, hvis du bruger en masse af varmt vand. For den bedste elektrisk vandvarmer effektivitet, bruge en elektrisk vandvarmer parret med et solar vand-opvarmning enhed. Sol vand varme reducerer driftsomkostninger omkring 90 procent, men kræver en backup vandvarmeren i tilfælde af, at solenergi ikke er tilgængelig.

•Læs energy Star etiketter Når du handler for effektive elektriske vandvarmere. Energy Star beregner energieffektiviteten i apparatur, herunder varmt vandvarmere, og bestemmer, hvordan effektivt hver model fungerer. Vandsbeholdere med Energy Star-mærket opfylder strenge kriterier, så du ved det er en enhed, der kan hjælpe dig med at spare energi. De mest effektive elektriske vandvarmere har et minimum energi faktor (UDDRIVNINGSFRAKTION) af 0,93.

•Kontrollér EnergyGuide etiketten når du sammenligner elektriske vandvarmere. Denne lyse gul etiket fortæller dig, hvor meget elektricitet, vand heater typisk bruger i et år og de anslåede årlige driftsomkostninger. Sammenligne de anslåede årlige driftsomkostninger med andre modeller med lignende funktioner til at se, hvilke er de mest energi-effektive.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com