Hvordan til at se hvad farve maling ser bedst i dit hjem

December 12

Maling prøver på hylder på maling butikken kan se meget anderledes, når de er på dine vægge hjemme. Når beslutte, hvad farver ville se godt ud i dit hjem, er typen belysning, du bruger nøglen. Belysningen i butikken er mest almindeligt lysstofrør, og hvis du bruger elpærer i dit hjem, farven vil se meget forskellig fra den måde, det så ud i butikken. Du skal også overveje retning af det naturlige lys, der kan komme gennem vinduer.

Instruktioner

•Consider størrelse af værelse eller rum, der ønskede at male. Hvis værelset er stort og du vil oprette et mere intimt rum, kan du prøve en mørkere farve. Hvis rummet er meget lille og du vil gøre det føle sig mere rummelige, skal du vælge en lys farve.

•Være opmærksomhed til retningen din windows kastet lys på værelset--naturligt lys vil manipulere de farver du har valgt. Nordlys vil har en kølende effekt i løbet af dagen, og lys, der kommer gennem en vestlige vindue vil give en rødlig glød i eftermiddag. Varme farver som rød og orange vil gøre kølige farver som blå vises dæmpet. Bringe hjem nogle maling farveprøver at se hvordan de ser i det naturlige og kunstige belysning i dit hjem.

•Consider din eksisterende indretning og møbler. Hvis du allerede har en masse møbler, der er cool farver som blå, lilla eller grøn, kan du vælge enten en neutral farve eller en varm farve til væggene i stedet for overvældende værelse med endnu mere cool farver. Kig på farvehjulet til at finde komplementære farver til at tilføje kontrast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com