Hvordan til at shoppe for en 55 Gallon energi effektive boligområde vandvarmer

December 23

Opvarmning af varmt vand kan tegne sig for 20% af din boligs energiforbrug, så det giver mening at købe en vandvarmeren, der vil spare dig flest penge. Før du foretager et køb skal du vide, hvordan man læser disse lyse gule etiketter på hver vandvarmer og overveje de langsigtede omkostninger ved gas versus elektrisk.

Instruktioner

•Om du bygge et nyt hjem eller erstatte vandvarmeren i din nuværende, det er vigtigt at overveje vandforbrug (Se ressourcer). Ikke alle vandvarmere genopvarme vand i tank med samme hastighed. Hvis din familie alle tager brusere på det samme tidspunkt på dagen, for eksempel, det ville være en faktor til at overveje.

•Consider isolering faktor. Nogle vandvarmere er bedre isoleret end andre, hvilket betyder, at der vil være mindre varmetab. Derfor vil det tage mindre tid til genopvarmning vand i tanken. Du bør kigge efter en vandvarmeren med en isolering faktor af R-12 R-25.

•Kontrollér "første time rating" af vandvarmeren. Dette nummer er fundet i på den lyse gule "energi guide" label og vil fortælle dig hvor mange gallons af vand varmer kan give per time. Hvis dette ikke opfylde din families behov, holde shopping for et varmeapparat, der bliver.

•Kontrollér rating på "energi guide" gul etiket (Se Resources). Du vil se en linjegraf med "bruger mindst energi" i den ene ende og "bruger mest energi" på den anden. Der vil være en pil fortæller dig, hvor netop denne model falder i sammenligning til andre vandvarmere. Jo tættere det er den "mindste energi" side, jo bedre. Et "Energy Star"-mærket betyder også regeringen har anset varmer at være energieffektive.

•Når du køber din vandvarmer, også købe en vand opvarmningsanlægget tæppe, som hjælper med at forhindre varmetab. Disse enkle at installere dækker koste omkring $20 og kan spare dig for et par bucks hver måned på el-regningen.

Tips & advarsler

  • Mange elselskaber vil give dig en gratis vandvarmeren, hvis du skifter tjenester fra gas til elektriske eller el til gas.
  • Køb online til den bedste pris, så bringe denne pris til den lokale forhandler. Mange forhandlere vil matche den laveste pris.
  • Husk at gasvandvarmere er normalt billigere at betjene end elektriske versioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com