Hvordan til at shoppe for en spændeskive & tørretumbler

April 20

Hvordan til at shoppe for en spændeskive & tørretumbler

At vælge en ny vaskemaskine og tørretumbler kan være meget forvirrende. Der er mange stilarter og typer af vaskemaskiner og tørretumblere til at vælge fra. Der er så mange forskellige former, ikke kan du vide hvordan til at vælge hvilken vaskemaskine og tørretumbler er bedst for dig og din husstand. Når køber en ny vaskemaskine og tørretumbler, overveje pladsen du har til rådighed, dit budget og din livsstil.

Instruktioner

•Figure ud af, hvor stor din Tøjvask plads er. Sørg for at måle længde, bredde og højde af spacet tøjvask. Dette vil være afgørende for regne ud, hvordan store eller små bør din vaskemaskine og tørretumbler. Afhængigt af den tilgængelige plads, kan du vælge en separat, side-by-side vaskemaskine og tørretumbler, en stablet skive og tørretumbler eller en vaskemaskine-tørretumbler kombination.

•Consider hvor meget Tøjvask, du gør når du vælger en vaskemaskine. Være opmærksom på kapaciteten og indlæse type. Hvis du har en stor familie og altid gør vaskeri, kan du vælge en stor kapacitet vaskemaskine. Vælg en mindre kapacitet skive, hvis du bor alene eller sammen med én anden person.

•Decide mellem en front-load eller top-load washer. Front-Load skiver normalt koste mere forhånd, men brug mindre vand og energi, hvilket gør det den bedre penge saver i det lange løb. Top-load skiver koster mindre end front-load skiver, men bruger mere vand og energi end front load skiver.

•Consider en energi-effektiv skive. En energi-effektiv vaskemaskinen bruger til 30 procent mindre energi og 50 procent mindre vand end en almindelig vaskemaskine.

•Vælg mellem en gas eller elektrisk tørretumbler. Gas tørretumblere koste mere end elektriske tørretumblere, men gas tørretumblere er mere energieffektive end elektriske tørretumblere. Gas tørretumblere er også billigere at fungere, i forhold til elektriske tørretumblere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com