Hvordan til at shoppe for en udendørs ildgruben

June 7

Hvordan til at shoppe for en udendørs ildgruben

Varmer op foran en udendørs ildgruben på en kølig sommeraften er en velkommen tilføjelse til en grill eller picnic. Ildsteder er også nydes året rundt som en indbydende udendørs samlingssted. Cowboy lejrbål har morphed i en dekorativ Arne, der vokser i popularitet som livsstil flytte fra indendørs i de varmere måneder. Shopping for en brand pit tager højde dine behov, beliggenhed, beløb, du kan bruge og din lokale brand forordninger.

Instruktioner

•Evaluate en chiminea, en mexicansk ildgruben skjules i en rund krop, der står over jorden og huse ilden. Måle højden af sin skorsten til at være sikker på det passer din placering. Beslutte, om ler, støbejern eller stål appellerer til dig. Bruge pine logfiler for brændstof, da det brænder nemt og holder bugs i skak.

•Test-drev en rundbordskonference brand pit. Sidde på afsatsen omkranser wok-lignende pit hvor ild er indeholdt for at afgøre, om det er behageligt og langt nok væk fra varme til komfort. Beslutte, om kobber, støbejern eller stål appellerer til dig og om dekorationer såsom mosaikker eller inset skifer er værd de ekstra omkostninger. Lær hvilke brændstof brænder bedst i tabel brand pit du foretrækker.

•Purchase en enkel, runde wok-stil ildgruben med en skærm vagt kuppel, hvis effekten af brand-pit er vigtigere end billedet. Vælg kobber, carbon-stål, støbejern eller aluminium skåle, der sidder på en dekorativ stativ. Forstå begrænsningerne af de forskellige brændstoffer, du kan bruge.

•Hire en entreprenør til at designe en ildgruben lavet af sten, mursten, beton blokken eller en anden brandsikkert materiale. Skabe det miljø, du ønsker omkring dit brand pit og bestemme det brændstof, du foretrækker at brænde. Ved dit nabolag brand bestemmelser og kontrollere, om tilladelser skal angives, før at have en brugerdefineret ildgruben bygget.

•Anvend en propan eller naturgas ildgruben hvis du bor i et tæt miljø, fordi de afgiver lidt røg. Hook op en gas canister til pit eller hyre en professionel til at forbinde en i home gas linje til apparatet. Tale med din bygning manager, hvis du bor i en ejerlejlighed eller lejlighed være sikker på brand Gruber er tilladt.

•Sæt en brand pit hvor det er sikrest at bruge, uanset om ilden skyder lige op eller er indeholdt i skålen. Ryd væk grene fra oven og Placer det væk fra huset. Lægge en pude af sten eller fliser nedenunder ildgruben hvis placerer det på en træterrasse. Holde gløder som langt fra træ som muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com