Hvordan til at skære dæk

January 16

Hvordan til at skære dæk

Dæk er dejlige steder at slappe af på de dovne sommerdage og mange boligejere forskønne deres dæk med planter. Men potteplanter dø under koldere vejr og forlade bunken ser nøgne. Carving en blomstret mønster eller andre design i træ af dækket kan bringe skønhed til dækket hele året. Udskæring træ af et dæk vil give den et unikt udseende og Vis homeowner's personlighed.

Instruktioner

•Draw mønster af, hvad vil være hugget ind i træ af dæk på et stykke papir.

•Trace konturer af mønster på træ ved at placere papir med mønster over et stykke papir, grafit. Sørg for siden af papiret, grafit er mod skoven. Grafitten vil overføre fra papir til træ hvor trykket er anvendt. Grafit kan også slettes fra skoven med et viskelæder og vil ikke efterlade nogen mærker.

•Carve mønstre på de skrå brædder starter i midten af mønstret og arbejder hen imod den ydre kant af mønstret. Bruge buede mejsler for at gøre afrundede udskæringer og lige stemmejern til at gøre linjer. Sted i slutningen af mejslen så den liner op med kanten af mønsteret og bruge gummihammer til pund på toppen af mejslen og skåret i træ til at begynde danner formen af udskæringen. Gentag denne proces, indtil hele den del af et skitseret område er hugget ud af dækket bord.

Flyt mejslen til næste område i mønster med samme form og gentage processen. Ændre mejsel størrelser efter behov for at oprette forskellige størrelse afrundede former eller linjer.

•Sand den færdige udskæring i hånden med fine sandkorn sandpapir, være omhyggelig med ikke at sand så hårdt, at du ændre kanterne af udskæringerne.

•Applicer træ sealer på udskårne træ med en pensel til at beskytte udskæringen fra vejret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com