Hvordan til at skære et hul i en reol

February 7

Hvordan til at skære et hul i en reol

Uanset om du ønsker at skære et hul i en reol til at få adgang til et hemmeligt rum eller at spionere på et privat møde, vil gør så tage en vis forberedelse. Carving et hul ved hjælp af traditionelle værktøjer og metoder tager meget længere tid end blot at fjerne den ulovlige træ med et puslespil, men de endelige resultater vil være håndlavede karakter umuligt at opnå med elværktøj.

Instruktioner

•Draw et mønster for hul på et stykke papir. Bruge et kompas til at hjælpe dig med at få en perfekt cirkel, hvis nødvendigt. Skære mønster og spore den ind på både udenfor og inde i bogreolen, måling for at sikre, at to line op perfekt.

•Klippe omkring omkredsen af mønster med en bænk kniv. Brug en gouge til at gøre en række stop nedskæringer rundt inde omkredsen, skaller af træ ved at skære diagonalt mod mønsteret linje. Fortsætte indtil kanten af cirklen er skåret så dybt at træet er mindre end halvt så tyk som det var tidligere.

•Gentag trin 2, denne gang arbejder udefra. Til sidst, vil dine stop nedskæringer bryde gennem overflade til anden siden. Fortsætte med at arbejde omkring omkredsen indtil den træ disk i midten falder ud af hullet.

•Soften omkredsen af hullet med en straight mejsel, aften ud til overfladen. Slibe kanten af hullet glat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com