Hvordan til at skære et hul i loftet for Attic adgang

February 7

Skære et hul i loftet adgang giver dig ekstra lagerplads, samt lettere adgang til de mekaniske systemer i dit hjem. Når du skære hul, tage et par ekstra trin for at afslutte det ud, så du hele tiden adgang til det nye loft åbning; Det er ikke svært at tilføje en lille mængde af indramning og trim arbejde. Arbejdet i forbindelse hermed er lettere og renere end reparation drywall, og adgang til loftet bliver en permanent tilføjelse til dit hjem.

Instruktioner

•Locate området hvor du ønsker loftet adgang. Loftet adgang bør være placeret i en entre eller et andet område, der ikke er uden sammenligning set fra de vigtigste levende områder af dit hus.

•Mark hul placering med carpenter's blyant. Find loft strøer i området i hullet med stud finder. Mark placeringen af de to bjælker på hver side af loftet adgang hul; de to tværbjælke steder vil markere bredden af loftet adgang. Måle og markere en 3-fod hul i et område, der giver nem adgang til loftet.

•Klippe i retning af loftet adgang med Nøglehullet så. Holde Nøglehullet lavvandet i loft gips at undgå opskæring i eventuelle elektriske ledninger. Støtte drywall, mens du skære for at holde det fra at bryde.

•Measure og skær to stykker af 2 af 6 tømmer til at passe mellem loftet bjælker. Holde indramning stykker selv med loft gips længde nedskæringer, du har foretaget til loftsrum adgang. Sikre de udskårne stykker til loftet bjælker ved hjælp af hammer og to 8d negle pr. hver side af hver stud. Skrue loft gips omkring loftsrum adgang hul til loft strøer og 2 af 6 indramning tømmer du installeret tidligere.

•Klippe fire stykker af trim til slut omkring loftsrum adgang hul. Beregningen af dimensionerne af trim, bruge bredde og længde dimensioner, der er 2 inches mindre end den faktiske hul størrelse. For eksempel, hvis hullet måler 22 1/4 inches af 48 inches, skær trim til 20 1/4 inches af 46 tommer. Denne overhæng vil tillade dig at indstille de afskårne stykke af drywall tilbage ind i åbningen.

Uddelingen trim til loft gips med finish negle. Caulk trim til gips loft. Erstatte drywall, som du klippe fra loftet i loftet adgang hul, og over de installerede trim. Male trim for at matche trim farven på resten af området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com