Hvordan til at skære gennem spadestik med rødder

November 1

Når lægge et fundament for en gårdhave eller renovere din græsplæne, er at fjerne den gamle sod proper vigtigt. Selvom en flad-bladet spade vil gøre dette, er det en meget arbejdskrævende proces. Flat-bladet Spar vil skære lodret ned i jorden. Driftslederen skal derefter slå dem parallelt med jorden og glide dem under sod rødder for at løfte sod. En enklere metode er at bruge en sod cutter. Sod kuttere skåret og løfte sod i strimler. Disse strimler kan derefter rullet op og båret væk som et tæppe.

Instruktioner

•Rent en gas powered sod cutter fra en maskine kontorforsyninger eller. De fleste sod kuttere kommer med brugsanvisninger. Læs denne vejledning før betjening af sod cutter for at blive fortrolig med knapperne på specifikke for din bestemt maskine samt sikkerhedsadvarsler og forholdsregler.

•Undersøg sod du vil være at skære. Fjerne forhindringer som sten, pinde, landskabspleje hæfteklammer eller wire. Mærke objekter du bør undgå såsom sprinkler hoveder. Skub en stang ned i jorden 2 til 3 inches. Hvis stangen ikke vil synke ned i jorden, vand jorden 24 timer før opskæring sod.

•Sæt sod cutter i frigear og blade i positionen transport. Flyt maskinen til det område, du vil være at skære. Flytte klingen til klippepositionen. Justere klinge dybde for at skære spadestik og rødder i jorden. Jordbundsforhold vil påvirke skæring dybde. Du kan skære spadestik dybere i lerede jord end hårdt ler. Konsultere brugervejledningen for forslag på skæring dybder for den maskine, du bruger.

•Start sod fræser med motor i frigear. Langsomt justere skærehastighed. Derefter justere gashåndtaget. Skub maskinen fremad langsomt for at skære sod. Når du når til slutningen af træk, sidst cut trække bladet tilbage til positionen transport mens du holder gashåndtaget. Stribe af sod vil skære som vingen forlader jorden.

•For at slå og nulstille sod cutter, trække ned på styret af maskine at løfte knivene fra jorden. VIP maskinen tilbage, og tænder det for at nulstille sod cutter i den næste række. Rækkerne skal overlappe hinanden for at undgå at efterlade smalle strimler af græs bag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com