Hvordan til at skære huller i fliser

March 12

Flisebelægning et badeværelse, er køkken eller andre områder af dit hus helt sikkert et job, en dygtig gør-det-selv kan udføre. Design mønster, indstilling af fliser, fugning og se det færdige projekt er et glædeligt oplevelse. Men dit hjerte måtte synke når du indser du har endnu til at installere bruser stænger, håndklædestativer, sikkerhed barer eller andet tilbehør, der kræver boring af huller i din flise. Med de rette værktøjer og tilgange gør denne opgave meget mindre skræmmende, at det ellers ville være, og gør det mindre sandsynligt, at du vil knæk fliser.

Instruktioner

•Monter en hårdmetal eller diamant spids drill bit på din boremaskine. Hårdmetal-tippes drill bit er bedst for glaserede eller uglaserede keramiske fliser. Diamant spids drill bit er fungerer godt for porcelæn fliser og andre flise, der er hårdere end keramiske fliser.

•Sæt et stykke masking tape eller gaffatape over det område, hvor du vil bore hullet. Båndet vil hjælpe med at holde boret lidt på plads som du begynder at bore.

•Measure og mærke det sted, hvor du vil center for hul på malertape med en kuglepen eller blyant. Når muligt boret huller nær midten af fliser til at hjælpe med at forhindre revner.

•Brug et center punch og hammer for at gøre en lille chip i flisen på midten af cirklen.

•Drill hul ved hjælp af lys til moderat pres og en lav til moderat hastighed (100 til 200 rpm). Hold øvelsen vinkelret på overfladen. boring i en vinkel vil sandsynligvis knæk flisen og forårsage borehoved til brænde. Som du boring bruge en sprayflaske vand til at køle borehoved. Det er bedst, hvis en anden person mans sprayflaske mens du bore hullet.

•Drill selvom backboard eller gips bag flisen til at få adgang til VVS-armatur eller ledninger, som du har brug for at bringe gennem hullet. Hvis du er hængende håndklæde stativer eller andre anlæg, driftsmateriel og har ikke ramt en stud, brug Skift ankre at give installationen så meget styrke som muligt.

Tips & advarsler

  • Undersøg din borehoved for skader og bliver sløve før du bruger den. Kedelig eller beskadigede borehoveder er tilbøjelige til at knække flisen.
  • Hårdmetal-tippes borehoveder er godt for huller op til omkring 5/8 tommer i diameter. Bruge diamant spids bits til større huller. Endnu større huller til bruser vandhaner kan skæres ved hjælp af carbide drill kuttere.
  • En alternativ måde til at skære store huller er at markere hullet på afdækningstape på væggen. Bore små huller rører hinanden omkring omkredsen af cirklen. Tryk på cirkel stikket ud af hullet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com