Hvordan til at skære huller i gips & tremme

November 2

Hvordan til at skære huller i gips & tremme

Pudsprofiler og gips vægge var engang en fælles måde at afslutte indvendige overflader. Gips opholdt sig køligt om sommeren og beholdt varme om vinteren. Men efter entreprenører opdaget de lave omkostninger af gips wallboard, Pudsprofiler og gips blev kasseret som byggemateriale. Mens nye boliger bruge wallboard til slut indvendige vægge, nogle ældre strukturer har stadig de oprindelige Pudsprofiler og gips interiør finish. Skære igennem Pudsprofiler og gips er normalt vanskeligt. Brug et par enkle værktøjer og teknikker til at skære huller gennem denne type væg.

Instruktioner

•Mark placering af hul på Pudsprofiler og gips væg. Brug en blyant til at tegne en skitse af hullet skæres. Pudsprofiler og gips er sværere at skære igennem end wallboard. Tremme består af tynde træ strimler naglet til væggens indramning studs. Stavene er fordelt, så der er et lille hul mellem hvert stykke af tremme. Dette lille hul tillader gips til at overholde tremme. Gips, som er tættere end wallboard, er spredt i et tykt lag over tremme.

•Trace disposition af rensede hullet med en hobbykniv, anvende pres at score gips. Scoring gips skærer en lille rille i dens overflade. Scorede rillen forhindrer revnedannelse, når skære ud i hullet.

•Chisel ud af gips inden for området scorede. Hold mejslen med en 90-graders vinkel, tape det let med en hammer. Ved ikke for at bruge for meget kraft, fordi dette medfører gips at knække ud over grænserne af hullet. Fjerne gips fra midten af området scorede, arbejder udad mod scorede kanterne.

•Klippe de udsatte tremme med et nøglehul så. Nøglehullet save er designet med et tyndt blad tip, der vil passe ind i hullet mellem tremme strimler. Hvis de så tip ikke passer i hullet, brug en hobbykniv til at udvide kløften. Når hullet er forstørret, fortsætte med at fjerne tremme strimler. Skære tremme som lige ved huller som muligt.

•Tag eventuelle resterende rester fra cut out område. Dette omfatter enhver løs stykker af gips. Vakuum mejslet området ud til at fjerne støv, gips. Tør ned de omgivende væg og hullet er fuldført.

Tips & advarsler

  • Placer en skraldespand direkte under området skæres for at fange løs snavs falder ned fra væggen. Vakuum arbejdsområdet umiddelbart efter mejsling ud af gips. Dette holder gips støv fra breder sig i hele nærområdet. Hvis området skæres er stor, kan du overveje at bruge en bajonetsav til at skære tremme.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com