Hvordan til at skære i loftet & væggen når maleri

October 12

Hvordan til at skære i loftet & væggen når maleri

Før du begynder at male en væg eller loft med en rulle, du skal først "skære" på kanten. Skære simpelthen betyder ved hjælp af en pensel til at nå de hjørner og ujævnheder, som dem omkring trim, at rullen ikke kan. Før du går i gang, lære de rigtige skridt at skære, så du vil opnå professionelle resultater på din maling job.

Instruktioner

•En komplet alle dine prep arbejde før du selv åbne din maling kan, herunder at fjerne møbler fra rummet, fjerne switch plader og lappe søm huller. Også, rene vægge og lofter og fastsætte drop klude.

Hvis du har aldrig skåret eller mangel på maleri oplevelse, er det en god idé at bruge maler tape. Dette bånd kan du maskere ud områder, således at du opnår rene linjer hvor muren opfylder loftet og undgå maleri trim eller andre overflader. Anvende tape jævnt og undgå at skabe luftbobler, da maling kan sive ind i disse rum.

•Next, indsamle din vinklet børste og skære spand. Et snit spanden er simpelthen nogen spand med lige sider, i modsætning til en spand med en læbe, der gør det muligt malingen til at indsamle. Du kan bruge en plastik spand; Det behøver ikke at være en professionel cut spand. Fyld den med din maling af valg.

•Carefully dukkert pensel i maling og tør overskydende på kanten af spanden. Børsten skal holde nogle maling men ikke dryppe. Begynde på toppen af væggen eller område, du planlægger at skære, så du ikke drypper på en frisk malet overflade.

Drage fordel af vinklen af børste og læg den på den kant, hvorfra du ønsker at male. Træk penslen ned og ud i en halvmåne form at sprede malingen jævnt.

•Reload børste som nødvendigt. Fortsætte med at arbejde nedad med denne Halvmåne bevægelse. Efterhånden som du får mere erfaring skæring i du kan tegne en ranke, mere selv linje og ikke skal bruge maler tape. Skære omkring hver kant af den overflade du agter at male samt rundt vindue trim eller andre forhindringer, som du ikke kan nå alene med rullen.

Tips & advarsler

  • Når du maler, er det bedst at arbejde vådt i vådt. Ideelt set bør du starte rullende maling før maling du skære i tørrer. Hvis du er en smule langsom til at skære i, har en anden begynder rullende mens du stadig arbejder på kanterne.
  • Du kan have til at skære i flere gange, kræver afhængig af hvor mange paint frakker overfladen.
  • Brug en bred spartel til at oprette en ren kant som et alternativ til maler tape. Putty knive er også et fantastisk værktøj til at fjerne fejl: dække med en fugtig klud og afhente maling pletter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com