Hvordan til at skære i omkostningerne ved opbygning af en Custom House

January 14

Hvordan til at skære i omkostningerne ved opbygning af en Custom House

Et hus er sandsynligvis den største køb du vil gøre i dit liv, men du behøver ikke at bryde banken til at bygge den. Spar tusindvis af kroner ved under hensyntagen til stilen og finish muligheder og udnytte et par tricks af handelen.

Instruktioner

Maksimere pladsen optagelser for mindre

•Think om, hvorvidt du har brug for to fulde historier. En historie plus en kælder vil sænke behovet for udvendige finish, spare dig et bundt, samtidig med at det samme areal.

•Incorporate kvist plads som beboelsesrum. Kviste tegner sig for en masse spildt plads. Særlige spær er tilgængelige og giver mulighed for et helt rum inden for rammerne af en kvist--blot tilføje en krydsfiner undergulvet.

•Tilføj en kælder og en garage, men hvis pengene er stramme, arbejde på at færdiggøre disse rum over tid. Det er langt vigtigere at have et udfyldt køkken, badeværelse og stue end et smukke sted at parkere bilen.

•Find kunde-annullerede ordrer på store udgiftsposter, som fx vinduer og døre eller køkkenskabe eller bordplader. Ændre dit design lidt til at passe de flænge pris elementer. Med dette trick, vil nogle gange du få heldige og få høj kvalitet, brugerdefinerede emner for en brøkdel af prisen. Check med din builder; typisk, en erfaren entreprenør vil være i stand til at arbejde i et par mindre ændringer.

Udvendige Design koster skæring

•Vælg en hus design med en standard eller gavl, tag. En karrusel, hofte eller enhver anden ekstravagante tag design kan tredobbelt eller firedobbelt omkostningerne ved din spær. Disse typer af tagene bule også betydeligt op entreprenørernes afslutning tid på grund af den komplekse arbejde involveret i opbygningen af dem. Hvis et job tager din entreprenør længere tid at fuldføre, det gonna koste dig flere penge. Men hvis du bor i et område, der oplever ekstreme vejrforhold, vælge hip taget for sin overlegne holdbarhed; beskytte din investering er jo også en måde at spare penge.

•Tilføj billig flair til dit hjem med en smuk udvendig indgang eller en visuelt tiltalende verandaen for at kompensere for de enklere gavl tag-linjer.

•Clad dit hjem 's lavere kvartal med faux sten i stedet for den ægte vare. Denne beslutning skærer omkostningerne ved ca. halvdelen. God kvalitet faux sten løber omkring $11 til $15 per kvadratfod, mens den ægte vare kunne sætte dig tilbage ved $15 til $30 per kvadratfod, som bestemmes af den hjem forbedring hjælper (priser fra 2011).

Spar på indvendige finish

•Skimp hvor du kan, og oprette sig hvor det tæller. Tænke fremad til videresalg; køkkener sælge. Du kan skære ned med en beskeden pejs og vælge mindst midten grade køkkenskabe og bordplader.

•Pick en plade af granit, for eksempel, som ikke kan være den mest eftertragtede farve, giver men stadig dig at rig føler. Dette valg gemmer på kostprisen på en fejlfri slab. En alternativ måde at spare på granit for en brugerdefineret hjem, er at købe det i fliser og ikke af pladen. Fliser er næsten altid mindre dyre end slab stone.

•Look for kunden-annullerede ordrer til indvendigt inventar, køkken eller badeværelse frysere og pejs mantels. Disse fund normalt sidder på skinner i nærheden dør med en "salg" tag. Hvis det er noget du gerne, og det kunne spare dig en masse penge, arbejde med design og færdiggøre resten af efterbehandling udenom.

Bargain Shopping

•Shop omkring online til de bedste tilbud. Ofte, kan du betale mindre i én butik end i en anden for præcis de samme ting.

•Spørg til en bedre pris. Når du køber store billet elementer, fra ovn eller varmepumpe til spær og konvektion ovn, kan du blive overrasket over at spare 10 procent, 15 procent, eller endnu mere blot ved at sige, "vi bygger et nyt hus og vi er lige begyndt at shoppe rundt. Er det din bedste pris?"

•Sørg for at få rabat. Når en sælger tilbyder dig en aftale, bede om hendes visitkort og have hende skrive menupunkt detaljer og pris på bagsiden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com