Hvordan til at skære igennem blok vægge til at installere en dør

January 15

Hvordan til at skære igennem blok vægge til at installere en dør

Aske blokke er en af de mere almindelige komponenter af fundamenter samt ydervægge i bolig indstillinger. De kan også bruges til indvendige vægge i kommercielle indstillinger, såsom i et supermarked eller en lejlighed bygning, hvor der er behov for strukturelle integritet af en højere form. Når installeret korrekt de kan vare i en menneskealder, men lejlighedsvis du bliver nødt til at skære igennem blok vægge at installere Vinduer og døre eller reparere beskadigede områder. Selv om ikke alt for teknisk, kræver det en rimelig mængde af fysisk anstrengelse.

Instruktioner

•Forbered område til opskæring. Markere omridset af din døråbning, så du har en referencelinje til opskæring. Bruge en plan, markør og målebånd til at definere dispositionen. Luk alle døre eller Vinduer, der kan fører til ydersiden, fordi du vil skabe en masse konkrete støv. Dække eventuelle åbninger i indvendige sektioner med plastfolie og tape det på væggen omkring åbningerne.

•Tag på alle sikkerhed gear og forstå konkrete udskæring saven med begge hænder fast. Trykke på aftrækkeren og tryk på klingen ned i betonen langs de linjer, du har markeret til ydersiden af den nye døråbning. Flytte saven langs leddet, indtil du er helt skåret linjer, stoppe med jævne mellemrum hvis det er nødvendigt at tillade støv at klare for synlighed.

•Knock mursten ud af døren med en forhammer. Arbejd din vej fra toppen ned, så du kan undgå at få stykker fra over falder på dig og trykke dem med forhammer at tvinge dem til at falde væk. Bruge borehammer og mason bit for alle områder at områder, der er vanskelige at bang med en forhammer og arbejde din vej ned fra toppen til bunden af den nye døråbning.

Tips & advarsler

  • Tolv-tommer Save vil skære igennem otte tommer betonblok, mens 14 tommer Save vil skære igennem 12-tommer vægge. Du kan leje eller købe alle de passende udstyr til din lokale hjem forbedring butik. Som den gamle blok går, du kunne bortskaffe det på din lokale deponeringsanlæg, tale med din lokale hjem forbedring butik for at se, om de har en genanvendelse område for gamle byggematerialer, eller du kan leje en dumpster fra din lokale papirkurv selskab og har dem slæbe det væk når den er fuld.
  • Forsøg ikke at betjene elværktøj uden ordentlig sikkerhedsudstyr.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com