Hvordan til at skære igennem kanalen arbejde for blikkenslagere

April 7

Hvordan til at skære igennem kanalen arbejde for blikkenslagere

Kanalsystem indtager en stor mængde plads mellem gulv og loft strøer. Dette kan komplicere installationen af VVS-rør, når kanalen løber i nærheden af et badeværelse. Alle muligheder skal undersøges før afvikling på kører rørsystem gennem en installeret kanalen løber. Hvis dette er den eneste mulighed, skal visse procedurer følges for at sikre luft ikke lække fra kanalen og fugt ikke komme ind i kanalen, hvis røret bør kondensat.

Instruktioner

•Skub et stykke rør isolering over ende af en VVS-rør. Måle diameteren af isolering med et målebånd.

•Mark hul placeringen af begge sider eller toppen og bunden af kanalen med en mørk-farvet permanent markør. Sikre at hullerne er perfekt afstemt. Sikre en hulsav i en boremaskine--1/8 - 1/4-tommer større end diameteren af isoleringen.

•Drill et hul på hvert markeret placering. Sørg for de cirkulære udskæringer ikke falde ud af hullet så og lander i kanalen.

•Skub et stykke af tyndvæggede conduit gennem de borede huller. Tillad ene ende af conduit til rager 1-tommer forbi den ene side af kanalen. Indstille kroppen af den permanent markør mod kanalen med dens spids sidder på kanalen. Køre markør omkring omkredsen af kanal til at oprette en tynd streg. Gentag processen på anden siden af kanalen. Gøre en anden linje 1 tomme fra den sidste tegnede linje.

•Klippe kanal på den sidste linje til at gøre conduit 2 inches længere end kanalen bredde. Lave en serie af nedskæringer--1/4 tommer fra hinanden--med luftfart klip, der starter ved enderne af kanalen og stoppe på hver linje, der repræsenterer sider af kanalen. Du vil have flere lameller måling 1/4 x 1-tommer.

•Skub et par tænger i en af snittet lameller. Juster tip tænger kæber med den markerede linje. Skubbe tænger mod ydersiden af kanalen, indtil tremme sidder 90 grader til conduit væg. Gentag processen for at bøje alle lameller den ene ende af kanalen. Skubbe conduit gennem de borede huller, indtil bent lamellerne sidde stramt til kanalen. Tryk på lamellerne på anden siden af kanalen med en hammer, indtil alle resterende lameller sidde stramt til kanalen.

•Læg ventilationskanal mastiks på en engangs pensel. Anvendelse af mastiks til den tilsluttende punkt mellem lamellerne og kanalen. Sikre, at begge sider af kanalen har et tykt lag af mastiks, har ingen huller. Tillad mastiks tørre i 10-12 timer før du installerer VVS.

Tips & advarsler

  • Beskytte dine hænder med læderhandsker, når du arbejder i nærheden af skarpe ark metal kanalsystem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com