Hvordan til at skære lige hjørner i Crown Molding

July 9

Hvordan til at skære lige hjørner i Crown Molding

En højre hjørne beskriver en indre vinkel, der måler 90 grader. Dette hjørne kaldes ofte en ret vinkel. Interiøret på de fleste hjem har mange hjørner sat i en ret vinkel. Når huset er trimmet med base og krone støbninger, har hver af disse hjørner skal arbejdes med. Problemet med opskæring retvinklede hjørner er, at væggene i de fleste hjem ikke er helt lige, så vinklen på hvert snit vil variere. Andet spørgsmålet handler om hvordan støbning passer. De fleste krone støbninger span eller passer til både væggen og loftet, hvilket betyder at hvert snit er fordoblet eller forværret af de to overflader snittet skal forholde sig til. Disse synes sammen at være meget vanskelige spørgsmål, men tømrere har fundet et trick til at skære installation crown molding i 90-graders hjørner.

Instruktioner

•Crosscut tre stykker af din kroneformen bruge som visuel skabeloner for hver af de standard nedskæringer. Placer den sammensatte gering jig på sammensatte gering sav. Denne jig sidder mod den så hegnet.

•Anbring skabelon støbning i jig med bunden af den støbning opad. Bunden af kroneformen sidder på en anden vinkel fra toppen, så bunden skal skæres tættest på saven, eller din vinkler vil ikke arbejde. Justere støbning, så bagsiden kanterne, der monteres flush til væg og loft er også flush til hegnet og gulv af jig. Stramme jig, når støbning har været monteret.

•Sæt først skabelon bestyrelsen i jig med bunden op. Mark board "Inde i stykker." Placer savklinge 45 grader til venstre, når de står saven. Skabelon og jig bør være på venstre side af bladet. Kontroller, at vingen misser jig. Position skabelon bestyrelsen så bladet af saven vil klippe tæt på slutningen af brættet. Skær din højre inde hjørne eksempel.

•Anbring savklinge 45 grader til højre når de står saven. Skabelon og jig bør være på højre side af bladet. Kontroller, at vingen misser jig. Placer de samme skabelon bestyrelsen bunde op, så bladet af saven vil klippe tæt på slutningen af brættet. Skær din venstre inde hjørne eksempel.

•Sæt den anden skabelon bord i jig med bunden. Mark board "Uden for nedskæringer." Placer savklinge 45 grader til højre når de står saven. Skabelon og jig bør være på venstre side af bladet. Kontroller, at vingen misser jig. Position skabelon bestyrelsen så bladet af saven vil klippe tæt på slutningen af brættet. Skær din lige udenfor hjørne eksempel.

•Anbring savklinge 45 grader til venstre når man står overfor saven. Skabelon og jig bør være på højre side af bladet. Kontroller, at vingen misser jig. Placer de samme skabelon bestyrelsen bunde op, så bladet af saven vil klippe tæt på slutningen af brættet. Skær din venstre uden for hjørnet eksempel.

•Sæt tredje skabelon bestyrelsen i jig med bunden op. Markere board "Splice nedskæringer." Placer savklinge 45 grader til højre når de står saven. Skabelon og jig bør være på venstre side af bladet. Kontroller, at vingen misser jig. Position skabelon bestyrelsen så bladet af saven vil klippe tæt på slutningen af brættet. Skær din splice skære eksempel. Flytte jig og skabelon til den modsatte side af savklinge. Sørg for, at klingen misser jig, og skåret anden enden af samme skabelon bord. Så længe du ikke flytter din sav, passer de to ender sammen i en perfekt splejsning. Placer dine tre skabeloner en fremtrædende plads over eller tæt på saven for nem reference.

•Sæt en 360-graders justerbar-bladet sande vinkel vinkelmåler mod hjørnet skæres. Hvert blad på denne type af vinkelmåler ser noget lignende en lineal i form. De to ender er forbundet. Når du placerer vinkelmåler mod væggene, vil markeringer på vinkelmåler fortælle dig den nøjagtige vinkel på de to vægge. Dette er normalt 1 eller 2 grader fra 45 til en ret vinkel--vises hjørne.

•Indstil den nøjagtige vinkel på den sammensatte gering så gering justering. Hold din crown molding niveau i jig og så. Det er ofte nødvendigt at placere savbukke eller har en anden person hold i slutningen af en lang stykke crown molding så det ikke tip og skæres forkert i jig. Sørg for, at jig ikke er i vejen for saven. Gøre din nedskæringer, baseret på dine skabeloner og den nøjagtige vinkel på din væg.

Tips & advarsler

  • Oprette nye skabeloner til hver type af molding stil du bruger. Disse kan bruges og over hver gang du skære at særlig støbning stil. Den visuelle vejledning af nedskæringerne, skabelonen vil hjælpe du besvare fit spørgsmål, nemt og hurtigt.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com