Hvordan til at skære ned på Wainscoting på trappen

February 17

Hvordan til at skære ned på Wainscoting på trappen

Wainscoting er en væg behandling, der løber langs den nederste halvdel af væggen og beskytter det mod rifter og buler samtidig tilføjer et strejf af stil til en ellers almindelig overflade. Trappe wainscoting skal være en forlængelse af wainscoting på både de øvre og nedre landinger og skal forblive ensartede i udseende og justering langs området installation. Processen med at foretage nedskæringer til at passe din trappe-monteret wainscoting kræver nogle snedkeri færdigheder og et par specialværktøj.

Instruktioner

•Installer wainscoting på væggene, der fører op til trappe på de øverste og nederste niveauer. Wainscoting skal stoppe på kanten af trappe, hvor de opadgående og nedadgående skråninger begynder.

•Anvend en T-facet pladsen til at bestemme den korrekte vinkel, at skære wainscoting materiale. Sted T-facet pladsen mod væggen på den øverste kant af trappe base trim eller nederdel board. Brug en plan til at placere det ene ben af pladsen på en perfekt lodret. Placer andet ben, så det lægger på base trim. Hældningen skal forblive ensartede langs trappen, så kun en måling er nødvendig.

•Overførsel vinkel på T-facet-pladsen til en magt miter så. En arm af pladsen skal line op præcist med savklinge og gering guide bør justeres, indtil det er på linje med anden arm. Skære en wainscoting panel på denne indstilling til at matche væg skråningen.

•Anvend en sømpistol til at fastgøre panelet cut til studs bag trappen væg. Gentag opskæringsprocessen for næste afsnit af wainscoting.

Tips & advarsler

  • Overvej at installere en stol jernbane på tværs af den øverste kant af wainscoting til en mere færdigt look.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med elværktøj, for at undgå alvorlig skade. Bære arbejdshandsker og beskyttelsesbriller til at beskytte dig selv mod flyvende vragdele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com