Hvordan til at skære stål kabel

January 15

Hvordan til at skære stål kabel

Stål kabel er en alsidig og holdbart produkt. Det er nyttigt til at bygge hegn, binde objekter, forstærkende bygninger og en sværm af andre nyttige programmer. Stålkabler kommer i en række forskellige tykkelser, egnet til uanset job, du overvejer. Skære stål kabel til størrelse er et job, der kræver de rigtige redskaber og opmærksomhed på sikkerhed samt. Her er nogle enkle sikkerhedsprincipper at følge og tips om hvordan man finder de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Forbered dig selv og dit arbejdsområde. Før skæring stålkabel, sæt på sikkerhedsbriller og tunge læder arbejdshandsker. Et lille skår af metal kan nemt blind for dig, og en hurtigt bevægende kabel kan brænde dine hænder eller forårsage blodudtrædninger til ubeskyttede hænder. Sørg for dit arbejdsområde har tilstrækkelig belysning og en skruestik til at holde kablet hvis nødvendigt.

•Measure dit kabel. Forsøger at skære stål kabel med de forkerte værktøjer vil være en frustrerende motion, med dårlige resultater. Måle tykkelsen af din kabel med en lineal eller et målebånd, og bruge de passende størrelse kabel kuttere (Se ressourcer for oplysninger om kabel kuttere).

•Measure mængden af stål kabel du skal bruge, tag derefter den passende mængde fra din spole eller spool af stål kabel. Følg den gamle Carpenters ordsprog "foranstaltning to gange, klip en gang," når måling af kablet og kabellængde, du har brug for.

•Sæt kablet i din ilder og konstant og ensartet pres. Med ordentlig kuttere får du en hurtig clean cut første gang. Hvis du ikke, kontrollere skarpheden af de skære knive eller gøre sikker er kuttere har du den rigtige størrelse.

Tips & advarsler

  • Udvis forsigtighed, hvis skære en stram eller udbarduneret kabel. Skære kablet kan forårsage pludselige tilbageslag eller piskning af det kabel, der resulterer i skade. Binde ned kablet eller ellers hæmmer det før opskæring, hvis kablet er under spænding.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com