Hvordan til at skære store kroneformen

October 16

Hvordan til at skære store kroneformen

For nogle mennesker, skære ned på enhver form for støbning er tricky og kroneformen er ingen undtagelse. Crown molding er anderledes end traditionelle støbning--det er mere kantet end flad baseboard eller trim. Før du begynder at skære store crown molding, praksis med et par stumper til at blive fortrolig med din miter box. Når du føler dig klar til at gøre de par hjørne nedskæringer, vil resten af hjem forbedringsprojektet føles som en leg.

Instruktioner

•Measure mængden af molding du nødt til at udvide langs omkredsen af plads, ved hjælp af et målebånd. Købe ekstra, så du har en chance for at praksis skære hjørner med scraps.

•Indstil op i gering så begynde praksis-skære de store molding til loftet. Da støbning er tykkere end traditionelle indstillinger, Vælg en savklinge, der er større end 10 inches. Brug et par stumper af støbning til at blive fortrolig med saven.

•Anbring crown molding hovedet. Placer den nederste del af støbning--den del, der vil stå mod gulvet--på saven mod hegnet. Hegnet er lige foran så armen; Det hjælper med at holde kantlisten på plads mens der skæres.

•Juster kniv til at skære med en 45-graders vinkel. Du vil skære begge kanter af støbning med en 45-graders vinkel. Når du sætter dem sammen i et hjørne, vil de danne de nødvendige 90 grader.

•Klippe indvendigt hjørner af støbning ved at placere trim med nederst kant langs hegnet og justere saven for en venstre eller højre hånd skåret på en 45-graders vinkel, afhængigt af hvordan det vil passe ind i hjørnet. Trække kniven ned til at skære igennem støbning.

•Klippe hjørner ved at placere molding nedad på gering sav og justere for en venstre eller højre hånd skåret med en 45-graders vinkel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com