Hvordan til at skære træ med en vinkelsliber

July 8

Hvordan til at skære træ med en vinkelsliber

En vinkelsliber er almindeligt anvendt til at klippe eller slibe metal. Det kan ændres til at skære træ ved at ændre dens blade til en beregnet til denne anvendelse. Træ sav har typisk løftbare kniv vagter, der forhindrer at gøre dine hænder eller kroppen kontakt med kniven. En vinkelsliber mangler denne sikkerhed enhed, fordi det er designet til slibning metal. Når du bruger en savklinge på en vinkelsliber være yderst forsigtige. Holde vinkelsliberen tæt med begge hænder og bære sikkerhedsbriller og beskyttende bukser.

Instruktioner

•Tag grinder fra væggen. Dreje vingen med din hånd mens du trykker ned på låsemekanismen. Når knappen komprimerer og bladet stopper flytter, du har låst blade i den standsede position. Fortsætte med holde knappen nede.

•Løsn nut at slibeskiven til vinkelsliber ved at dreje det mod uret. Trække slibeskiven off drivakslen.

•Sæt træ kniven på drivakslen, og sørg for vingens tænder er i retning af rotation af vinkelsliberen.

Uddelingen klinge til vinkelsliber med fjernet skive og møtrik. Spænd møtrikken med en skruenøgle.

•Tag på motorsav beskyttende bukser og sikkerhedsbriller til at beskytte din krop. Holde vinkelsliberen fast i begge hænder.

•Sæt kniven af vinkelsliberen langsomt ind i træets overflade samtidig bevare positionen blade. Hvis klingen vippes off-center til at skære linjen vinkelsliberen vil sparke tilbage og kan skade dig.

Tips & advarsler

  • Opererer en vinkelsliber med en savklinge kan forårsage skade på grund af vinkelsliberen sparke tilbage ind i din krop. Da klingen er ubeskyttede er der en forhøjet risiko med denne opgave.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com