Hvordan til at skimme-Coat Over Blueboard

April 3

Blueboard er en gips-core bestyrelsen anvendes til vægge og lofter ens. Samme størrelse som drywall, gennemgår de samme installationsmetoder. Den væsentligste forskel mellem blueboard og gips, men er en belægning på blueboard papir, at obligationer med plastre, hvilket gør det nemt at anvende en skimme pels uden behov for et metalnet support system. Skim pelsen er en frakke af gips, lavet af flere lag, der danner en hård overflade på blueboard, beskytter bordet mod skader og gør bestyrelsen nemmere at male.

Instruktioner

•Measure højde af vægge på de udvendige hjørner og derefter skæres en #900 mesh hjørne perle til at matche med et par af tin snips. Tryk på trådnet over hjørne; Brug en tømrer niveau til at sikre, at det er plumb, og derefter hæfte det på plads ved hjælp af en elektrisk hæftemaskine.

•Tape sømme for blueboard med en stribe af selvstændig stikning glasfiber bånd placeret langs hver søm længde.

•Mix gips i en 5-gallon spand ved hjælp af et bur-stil mixer knyttet til en 1/2-tommer bore. Indstille blanding hastigheden til 900 omdr. / min. og Fortsæt med blande mellem to til fem minutter, indtil gipsen er glat og smørbar.

•Applicer et tyndt lag af gips til blueboard med flat af den store spatel. Hold spatlen på en 15-graders vinkel og jævnt gips. Spredning gips først med en opadgående slagtilfælde, opretholde en fast nederste kant til spatel, og derefter vende din slagtilfælde, flytte over spredning gips at udfylde eventuelle brud tilbage på upstroke. Rake spredning gips med en Vertikalskærer til at oprette en bunden-coat, der vil holde de næste lag mod bestyrelser. Vent 10 timer efter den første frakke til tørre.

•Applicer det andet lag gips på først ved hjælp af den samme spatel, afholdt på en 30-graders vinkel. I stedet for en up-and-down bevægelse, bruge en X-formet motion når spredning af gips til at tilføje en lille tekstur til væggen. Når dækket, vente endnu 10 timer for gips til tørre.

•Hold spatel på 45 grader og anvende den tredje og sidste frakke til blueboard. Denne pels vil skabe en glat endelige finish, der dækker de huller efterladt af programmet X-formede, mens du bevarer en meget let konsistens, men forbliver glat. Bruge en overordnede forslag til slutpuds og overlapper arc kanter for at holde overfladen glat. Glat yderligere med en murske efter gips ansøgning.

Tips & advarsler

  • Opretholde en 5-gallon spand med vand, om 1/4-fyldes, ved siden af projektet væggen med en pensel i det at holde din ansøgning værktøjer rense tørret gips, der kan trække fugt fra allerede - anvendt gips på væggen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com