Hvordan til at skinne en 24' af 24' bygning tag

March 10

På 24-af-24-fods tag er en af de sidste brikker nødvendigt på ydersiden af et hus. Det er sammensat af 2 x 4 tømmer og tag beklædningen er sat direkte på toppen. Helvedesild eller en anden form for tagdækning er installeret oven på beklædningen. Når du har bygget og installeret dit tag, er afstivet taget med 1 x 4 tømmer nogle gange nødvendigt. Dette vil bidrage til at styrke det ved en storm eller dårligt vejr.

Instruktioner

•Anbring en stige på indvendige af huset på enten side og klatre op til at finde de spær, der danner tag. Måle halvvejs op den første truss med et målebånd. Mark placeringen med en blyant. Truss vil blive installeret i en vinkel.

•Flyt til anden bandagist og Gentag den nøjagtige samme proces. Fortsæt på samme måde hele vejen ned langs hver side af taget markere nøjagtige midten af spær langs den indvendige side af taget med en blyant. Dette vil være, hvor du vil installere de vandrette skinne bestyrelser.

•Line op først 1 x 4 bord i hver ende af taget. Skubbe den fast mod blyant mærke. De fleste tag spær er fordelt ud hver 16 eller 24 inches på center, så en 8-fods lang bestyrelsen vil fungere perfekt til enten størrelse afstand på spær.

•Hold bestyrelse langs blyanten markere og har en hjælper, bore det på plads med drywall skruer og en boremaskine. Indsætte to skruer i hver truss placering og holde bestyrelsen perfekt langs blyant mark, så du kan installere det i en lige linje.

•Butt anden bestyrelsen op til først og installere det på nøjagtig samme måde. Fortsæt rundt hele 24 af 24 fod taget, installere vandrette 1 af 4 tandbøjle boards, indtil de er over midten af alle spær.

Tips & advarsler

  • Vær meget forsigtig, når du arbejder på en stige. Sikre, at det er stabil og konstant marken når i brug.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com