Hvordan til at skinne & Seal beton bordplader

November 24

Uanset om du farve beton eller kaste i tilsætningsstoffer som glas, vil konkret at gøre op dit konkrete køkkenbordet stadig helbrede kedelig, og forblive så medmindre du skinne det til en polsk. Polering din konkrete køkkenbordet er så simpelt som at anvende en række våd slibning puder. Hver pad hjælper til at udjævne konkrete; at fjerne de ringeste ufuldkommenhed, indtil køkkenbordet begynder at skinne. For at bevare skinne, skal du anvende et beskyttende lag af konkret sealer. Seglet danner et slidlag, absorberende ridser eller dings, der kan sløve glansen. Processen tager tid, men resultatet er en skinnende finish, der forvandler kedelige konkrete køkkenbordet i en lysende, opsigtsvækkende centerpiece.

Instruktioner

•Rengør bordplade af snavs eller snavs ved hjælp af et pH-neutral sæbe og varmt vand med en svamp eller nylon krat pensel. Skyl sæbe med rent vand.

•Anvend en rystepudser at polere en skinne til køkkenbordet. Fastgør en stiv backer puden til sander at holde polering puder vandrette mens polering køkkenbordet, så tillægger backer pad en 400-grus pad. Mætte betonoverfladen med vand med en fugtig klud. Vandet bliver våd beton overfladen for at forhindre støv fra stigende som du kan bruge puder. Tænd sander og derefter placere pad på en af køkkenbordet overflade hjørner. Holde køkkenbordet mættet med vand.

•Køre den pad i rækker langs køkkenbordet til at udjævne tælleren, fjerner eventuelle uregelmæssigheder i overfladen. Flyt sander i små cirkler, holder puden vandrette at forhindre oprettelse af hvirvler i betonen er færdig. Efter slibning overfladen vil du opdage en række porer i køkkenbordet.

•Brug konkrete gylle lavet fra tynd beton blandet i en spand til konsistensen af tandpasta til at udfylde pinholes. Sprede gylle over køkkenbordet ved hjælp af en gummi-behandskede hånd, arbejder det ind i pinholes. Skrabe gylle langs toppen ved hjælp af en plast spartel, derefter gør det muligt at indstille natten over. Polske gylle med 400-grus pad igen for at fjerne lag fra køkkenbordet, forlader hullerne fyldt.

•Skift pad til 800-grus og Gentag processen med kører puden over køkkenbordet overflade, afretning af beton yderligere. Skifte igen til 1.500-grus og køre sander over køkkenbordet en tredje gang, hvorefter counter vil udvikle en lille skinne.

•Skift til 3.000-grus pad for finalen løber på tværs af køkkenbordet til at øge glans af beton til en glans. Slukke sander og derefter tørre ned bordpladen med en fugtig klud til at fjerne enhver slibning rester.

•Polish countertop kanter ved hjælp af våd/tør sandpapir på håndholdte blokke efter den samme procedure anvendes med toppen af tælleren, samt den samme sandpapir korn. Holde sandpapir våde for at holde ned konkrete støv, mens du arbejder, så tørre køkkenbordet efter at opnå glossy finish med en fugtig klud. Tillad køkkenbordet til tørre natten over.

•Brush et lag af beton forsegling på køkkenbordet til at beskytte glossy finish fra ridser og pletter. Brug en pensel til at anvende fugemasse i selv rækker, der dækker køkkenbordet med et moderat lag af sealer. Tillad sealer at sidde og trænge tælleren for omkring to timer, og derefter børste på en anden lettere lag for at sikre du dækket den tæller hele overfladen. Vente 24 timer, før du bruger køkkenbordet normalt.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du bruger en GFCI stikkontakt, når du arbejder med en våd overflade for at sikre enhver elektrisk fejl i din sander vil umiddelbart medføre en afbrydelse af strømmen af elektricitet i stedet for elektrisk stød.
  • Vent mindst 21 dage efter at hælde en ny bordplade på plads før polering for at tillade køkkenbordet til at helbrede fuldstændigt efter installation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com