Hvordan til at skrue en beskadiget skruen

May 25

En skrabet eller brækket skrue kan stave en hovedpine for en tømrer. Men du angribe beskadiget skruen, din stædighed vil kunne betale sig, selv om beskadiget skruen er stædig. Der er mange måder at angribe et beskadiget skruen, herunder sidste-grøften indsats, der kan beskadige træet tilsluttet skruen. Bruge din bedre vidende, når du fjerner skruen og tage din tid - du ikke ønsker at skade træet.

Instruktioner

•Løsn skruen ved at trække på aftrækkeren, bruger en elektrisk skruetrækker; Hvis skruen bliver strippet, skifte over til en hånd skruetrækker. Nedadgående pres og langsomt twist skruetrækker til venstre. Lægge en bred elastik på skruehovedet og derefter anvende den nedadgående kraft og twist skruetrækker til venstre, hvis skruen er også strippet for at bruge en manuel skruetrækker.

•Clamp tænger omkring skruen akslen skrue og twist skrue til venstre. Bruge låsning tænger, hvis regelmæssige tænger ikke arbejde, fordi låsning tænger er især nyttig på grund af fastere greb de kan have i forhold til at bare din hånd fastspænding pres. Placer plier skruestik på hver side af skruen og twist møtrik for enden af håndtaget af tang til at stramme skruestik på skruen. Klemme tangen på skruen med håndtaget på håndtaget af tangen og drej til venstre.

•Sæt skruetrækker ind i hovedet af skruen. Forsigtigt trykke slutningen af skruetrækkeren ind den skrue hovedet med en hammer; Dette skal trykke på skrue lidt længere ind i skoven og give det et ekstra beløb af trækkraft til at hjælpe det skrue ud. Twist skruetrækker til venstre; skruen skal dreje ud af hullet.

Tips & advarsler

  • Se dine fingre rundt i skarpe skruetrækker hoveder og hamre.
  • Forsøge at holde styr på skruen og sørg for, at ingen metal flager luns ud skruen. Metal Splinter er vanskelige at få ud af din hud og ofte føre til infektion.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com