Hvordan til at slibe hvirvler i poleret beton

January 2

Hvordan til at slibe hvirvler i poleret beton

Mens poleret beton kan være en attraktiv tilføjelse til dit hjem, kan det hurtigt blive lidt mere end en kedelig, industrielle udseende overflade, der er mere af en skamplet for byen end du troede. Hvad du kan ikke indser er, at du regelmæssigt kan ændre udseendet af din poleret betongulv uden at skulle bekymre sig om langsigtet skade. I virkeligheden, på grund af tykkelsen af den betonplade, kan du bogstaveligt talt male det forskelligt hver dag i år, før du faktisk fjernet nok materiale at beskadige gulvet.

Instruktioner

•Sæt 180 sandkorn sandpapir til den roterende sander. Brug denne sandkorn sandpapir, fordi du ønsker at vise hvirvler, du opretter, snarere end forsøger at glatte overfladen ensartet. Hertil kommer, mens du kunne bruge en dual-action sander for denne proces, vil det producere et mindre udprægede hvirvel mønster end en simpel roterende sander.

•Tryk på sandpapir mod beton let og trykke på aftrækkeren. Det vil kun tage et par øjeblikke for sandpapir til at gouge beton i en swirl mønster. Hvis du ønsker en dybere mønster, skal du holde sander i sted længere. Hvis du ønsker en mere afdæmpet mønster, skal du holde sander på betonen for kun et par sekunder.

•Swirl betongulv ved at anvende sander til andre punkter på gulvet ved siden af og overlappende første swirl du har lavet. Gøre en indsats for at producere enten udpræget forskellige niveauer af swirl mønstre eller mønstre, der er konsekvent de samme over hele gulvet. Sammenhæng i dit mønster vil hjælpe producere en mere attraktive finish, når du er færdig.

•Rengør den konkrete støv fra gulvet efter du er færdig med at anvende din swirl mønstre. En ren, våd klud er normalt bedst for denne proces.

•Applicer konkret sealer over hvirvler med en rulle. Dermed gendannes de poleret look på gulvet samtidig bevare swirl mønstre. Derudover vil det gøre gulvet meget lettere at holde ren, uanset om det er indendørs eller udendørs. Tillad sealer tørre ifølge pakke retninger inden du går på gulvet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse og en respirator, når slibning beton. Støv produceret af processen kan irritere både dine øjne og dine lunger.
  • Konkret sealer bør kun anvendes i et godt ventileret område. Hvis du anvender det indendørs, åbne alle vinduer i hjemmet og sætte en blæser til udstødning røg, indtil gulvet er tørt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com