Hvordan til at slibe wolfram stænger

July 21

Hvordan til at slibe wolfram stænger

Wolfram er et ekstremt hårde element med en af de højeste kendte smeltende temperaturer. Wolfram og Wolframlegeringer bruges til at producere TIG-svejsning stænger, fordi de bærer elektriske strøm til en bue uden smelter. Derfor, disse stænger bruges til at svejse meget hårdt stål legeringer. Før svejsning med en wolfram stang, skal slutningen af stangen udformes. Selv om slibning stangen ikke er svært, er der en specifik metode, som en svejser skal følge. Derudover er særlige maskiner og vedhæftede filer nødvendige for at undgå kontaminering af stangen.

Instruktioner

•Start vinkelsliberen. Hold wolfram svejsning stang--elektrode--parallelt med rotation af hjulet. Hvis du holder elektroden vinkelret på hjulet rotationsretningen, kan hjulet striate elektrode. Dette kan forårsage stangen til at vandre ud linje som du svejse.

•Sæt slutningen af svejsningen på vinkelsliberen. Rotere stangen i hånden, da hjulet kværner enden i en spids. Spidsen bør taper tilbage fra slutningen af stangen en afstand svarende til 2-1/2 gange diameteren af stangen. For eksempel, taper et 1/2-inch stang 1-1/4 tomme tilbage fra spidsen.

•Taper et tip til lav til medium aktuelle niveauer. Afkort tip til høje niveauer. Afkort en spids ved afrunding i slutningen. Dette forhindrer slutningen af spidsen fra smeltning eller bryde i svejsningen på høje nuværende niveauer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com